Στο μυαλό των περισσοτέρων μας, η Πάτρα είναι μια "εύκολη" πόλη στην οποία δεν πρόκειται ποτέ να χαθείς αφού "όποιον δρόμο και να πάρεις" θα σε βγάλει... θάλασσα!

Σε θάλασσα στο κέντρο ότι έχουμε πιο κοντά είναι το κομμάτι εκείνο μπροστά στον μόλο της Αγ. Νικολάου ο οποίος ήταν, είναι και θα παραμείνει αγαπημένο σημείο συνάντησης του κόσμου που θέλει έστω και για λίγο να αποχωριστεί την βουή των οχημάτων και τον "μεγάλο θόρυβο" της πόλης για να ανοίξει το μάτι του χαζεύοντας το... μπλε!

Είναι του λαού ο μόλος! Εκεί που βρίσκονται τα ζευγαράκια λίγο πιο απομονωμένα, που κάνουν βόλτες με ποδήλατα και skates οι πιτσιρικάδες και που ψαρεύουν οι παππούδες!

Από την ημέρα που φωτίστηκε ο κυματοθραύστης ζωντάνεψε ακόμα περισσότερο το σημείο. Υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες που έχουν κάτι "παραπάνω" να χαζεύουν!


φωτο - gioulbr

φωτο - gioulbr

Αυτοί βέβαια, που έχουν κάνει κανονική "κατάληψη" είναι οι ψαράδες! Τις νύχτες κατεβάζουν πτυσσόμενα καρεκλάκια και ψυγειάκια αναμένοντας να τσιμπήσουν τα ψάρια τα δολώματα τους... 

Οι περιπατητές θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14 για να μην σκοντάψουν νυχτιάτικα σε κάνα καλάμι ενώ όλο και κάποιο λαϊκό άσμα θα παίζει από τα φορητά ραδιοφωνάκια! 

Εντάξει, είμαστε ρομαντικοί αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω... Δείτε φωτογραφίες που ανεβάζουν στο instagram:


φωτο - ioannis_panou

φωτο - ioannis_panou

φωτο - stell_papathanasi

φωτο - stell_papathanasi

φωτο - marizasnt

φωτο - marizasnt

φωτο - supermineral

φωτο - supermineral

φωτο - parakitty

φωτο - parakitty