Στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου διακομίσθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Δευτέρας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα των Διασήμων, στο ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον (Ε), Survival Secret, του οποίου τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Κουρούτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ενώ αγωνιζόταν σε ένα από τα παιχνίδια δοκιμασίας του ριάλιτι, αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος και λιποθύμησε. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου υποβλήθηκε σε πλήρη εργαστηριακό έλεγχο. Οι γιατροί, παρότι δεν διαπίστωσαν κάποιο πρόβλημα, έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στην Καρδιολογική Κλινική, όπου νοσηλεύτηκε, για να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι εξαιρετικά και ο παίκτης του ριάλιτι αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Λιποθύμησε και ο Γιώργος Μανίκας

H σκληρή δοκιμασία του Survival, φαίνεται ότι δεν «λύγισε» μόνο τον Ντανιέλ Μπατίστα. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και λίγα μόνο δευτερόλεπτα μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του πρώτου, ο συμπαίκτης του, Γιώργος Μανίκας, αισθάνθηκε επίσης έντονη δυσφορία και λιποθύμησε. Αμέσως τα μέλη της παραγωγής, καθώς και ο γιατρός του παιχνιδιού, έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ, όπως και στην περίπτωση του Μπατίστα, κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή του.

Ο παίκτης όμως, αφού συνήλθε κατά τη διακομιδή του, και ένιωσε καλύτερα, αποφάσισε να μην πάει στο Νοσοκομείο, ακολουθώντας τον συμπαίκτη του, αλλά να γυρίσει πίσω και να συνεχίσει στο αγώνισμα.

Περισσότερα για το γεμάτο εντάσεις, επεισόδιο, του Survival Secret, θα μάθουμε αυτές τις μέρες, αφού προβληθεί από την τηλεόραση του Έψιλον (Ε).