Ένα από τα προγράμματα που έχουν ξεχωρίσει στην νυχτερινή Αθήνα είναι αυτό της Ιεράς Οδού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με τους Νατάσσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Μαζί τους είναι και η Πατρινή Γιούλη Ασημακοπούλου που "ακολούθησε" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Νατάσσα Θεοδωρίδου, δείγμα και αυτό της αξίας που δίνει η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια στην νεαρή performer από την Πάτρα.

Η Γιούλη Ασημακοπούλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, έχει καταφέρει και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, όχι μόνο με την φωνή της, αλλά και με την συμμετοχή της στο show του Παντελή Καναράκη που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Πρόκειται για την στιγμή που το πρόγραμμα μετατρέπεται σε ένα καλοστημένο μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία και χορογραφία του αγαπημένου και ταλαντούχου ηθοποιού. Όσοι έχουν δει το πρόγραμμα μιλούν για την κορυφαία στιγμή της βραδιάς, όταν ανεβαίνουν στην σκηνή ο Παντελής Καναράκης μαζί με εφτά ανερχόμενους καλλιτέχνες – τραγουδιστές.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Γιούλη Ασημακοπούλου. Μάλιστα ο Παντελής Καναράκης, έγραψε την εξής ανάρτηση στην πρεμιέρα της Ιεράς Οδού πριν από μερικές μέρες, στις 30 Οκτωβρίου, μοιράζοντας τον ενθουσιασμό του με τους φίλους του στο facebook.

"Πόσο μα πόσο χαρούμενος είμαι για το πρώτο διήμερο της Νατάσας Θεοδωρίδου, Μελίνας Ασλανίδου και Γιώργου Παπαδόπουλου στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ. Ήταν μια μαγική πρεμιέρα την Παρασκευή και ένα Σάββατο με τον κόσμο να μη χωράει να μπει. Είναι ένα πρόγραμμα που εγώ και οι συνεργάτες μου δουλέψαμε πάρα πάρα πολύ.

Όσοι το δείτε θα καταλάβετε. Τα εφτά αγαπημένα μου παιδιά στην αρχή δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό με το μιούζικαλ που ετοιμάσαμε για πρώτη φορά σε μαγαζί. Και η Νατάσα η Μελίνα κι ο Γιώργος μαγέψανε με τις φωνές τους, σ' ένα καλοφτιαγμένο ποιοτικό και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα. Θα είναι τέλειος χειμώνας. Γιούπιιιιιιιιιι".

Δείτε φωτογραφίες από το πρόγραμμα της Ιεράς Οδού: