Το τηλεοπτικό κοινό φάνηκε να τα παίρνει όταν έκανε την εμφάνισή του στην αγγλική τηλεόραση ο «πολύς» Matthew Hussey, ένας 30χρονος γκουρού του έρωτα, όπως δηλώνει, το βιβλίο του οποίου για το φλερτ είναι ήδη στη λίστα των μπεστ-σέλερ των «New York Times».

Λέει πως ξέρει κάνα-δυο πράγματα για την αγάπη και το ρομάντζο και αν λάβουμε υπόψη τις αστρονομικές αμοιβές που χρεώνει για τις συμβουλές του, μάλλον έχει δίκιο.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Good Morning Britain», χρεώνει 9.000 ευρώ την ώρα για να λέει το προφανές, όπως σχολίασαν πικρόχολα στο Twitter οι τηλεθεατές της εκπομπής.

Ο ίδιος πάντως, με 1,5 εκατ. followers, λέει πως δεν του αρέσει να πληρώνουν για τις υπηρεσίες του, παραπέμποντας τον κόσμο στα δωρεάν βίντεο που ανεβάζει online.

Αυτά βέβαια είναι για την αρχή, καθώς όποιος χρειαστεί τις υπηρεσίες του θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Hussey μας λέει πως έχει πελάτες αρκετές διασημότητες, καθώς αυτό που κάνει είναι μαγικό.

«Κανείς δεν έρχεται σε μένα λέγοντας πως θέλω να προσελκύσω τον μέσο άνθρωπο, όλοι θέλουν να προσελκύσουν το αξιοσημείωτο, και για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι κι εσύ αξιοσημείωτος».


Life Coach Matthew Hussey Shares His Secrets to Finding Love! | Good Morning Britain