Είναι πλέον γνωστό και επίσημο! Ο djThe Boy και ο djSilence μαζί με τον Yoni και το Jägermeister φτιάχνουν Death Trap σκηνικό με R'n'b Rap Trap και Dancehall ήχους με διαγωνισμούς και διάθεση για χορό και ποτό μέχρι το πρωί!

Resident οι 2 καλύτεροι djs της σκηνής, οι Δευτέρες μας παίρνουν φωτιά και όλα είναι έτοιμα για την επόμενη παρτάρα!!!
Dj The Boy & Dj Silence στo booth του Mods Club !
powered by:Jägermeister

Dj Silence | 6 Νοέμβρη
Αμέσως Μετά απο μια τρελή σεζον στο ToyRoom της Μυκόνου ο founder της Good Vybz Music έρχεται sthn Πάτρα για μια τρελή σεζον γεμάτη μοναδικά events.Για πολλούς είναι ο κορυφαίος της σκηνής καθώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εδω και 10 χρόνια, απο τα ιστορικά Knockout party της Αθηνας
μέχρι τις τελευταίες επιτυχίες με Capital Music και KUSH ELECTRICITY!!!Έχει παίξει στα μεγάλύτερα Clubs σε Ελλάδα και εξωτερικό παρέα με τους καλύτερους rappers, ενώ είναι γνωστός για το μοναδικό του τρόπο να ξεσηκώνει
τα μαγαζιά!

Dj The Boy
Tι να πρωτοπει κανείς για αυτον τον dj.Θεωρείται απο τους καλύτερους Battle Dj's στην Ευρώπη και ο ηγέτης του new school hip hop DJ’ing στην Ελλάδα.
Έχει κερδίσει 3 συνεχόμενες φορές το ελληνικό πρωτάθλημα DMC και έχει εκπροσωπήσει την Έλλάδα στους Ευρωπαικούς τελικούς, ενω πλέον συμμετέχει απο την θέση του κριτή.
Είναι βασικό μέλος της Capital music ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής Hip Hop σκήνής όπως ZN,
TXC,Eισβολέα, Βήτα Πεις, Βόρεια Αστέρια, GIANTS, αλλά και με διεθνής καλλιτέχνες όπως Busta Rhymes, Guru and RZA (Wu Tang Clan)
και έχει παίξει στα καλύτερα Clubs της Ελλάδας αλλα και του εξωτερικού γι'αυτό και πλεον εχει επιλεχθεί ως καθηγητής djing στο djSurvival.

Yoni: Μετα απο 3 πολυ πετυχημένες σεζον με το Fame n Shame, το ιδρυτικό μέλος του, συνεχίζει και φετος στο Mods, πιο ανανεωμένος απο ποτέ. Με φρέσκο ήχο και πολύ διάθεση συνεχίζει με το ιδαίτερο style του να Rockarei τις Δευτέρες στην Ηφαίστου!

Jägermeister//
DeathTrap και πρωτοπορία πάνε μαζι! Τις Δευτέρες πλέον θα έχουμε κοντά μας την οικογένεια του Jägermeister oπου με διαγωνισμούς και happenings θα φροντίζει να μοιράζει μοναδικά hangover!

Dressed by:
KUSH COMA ( https://www.facebook.com/kushcomawear/)
ATHENS HOOD BOYCOTT(https://www.facebook.com/AthensHoodBoycott/)
BLACK ROSE (https://www.facebook.com/Black-Rose-Patras-1521859688025599/)

Supported by:
OINK TATTOO (https://www.facebook.com/oinktattoo)
T&K Ηair Salon (https://www.facebook.com/TK-Ηair-Salon-MenWomen-864809540311761/)
ΗΧΟΘΕΑΜΑ(https://www.facebook.com/profile.php?id=100002346249778)
GLORY CLUB KAVVADIAS (https://www.facebook.com/Glory-Club-Kavvadias-1459304597690815/)
I PREFER DOGS (https://www.facebook.com/PatrasDogTrainer/)
FAINON ΚΟΥΖΙΝΑ (https://www.facebook.com/fainon.spitikikouzina/)
MR.BURGER (https://www.facebook.com/MrBurger-127398470718227/?hc_ref=ARRzbMGaF348hMIfzttONynfrZK5sqjhfVp5e-bjsiVEkKNVmdlNMCzVHKr507TobWY&rf=209613959050144 )
WHOELSE (https://www.facebook.com/Djlsoner )
JAMBACOPY(https://www.facebook.com/jambacopypatras/?pnref=lhc)
PATRAS EVENTS (https://www.facebook.com/patrasevents/)