Λίγες νεφώσεις πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν τη Θεσσαλία και τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά περιμένουμε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα επηρεάσουν κυρίως τα δυτικά τμήματα, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 11 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 16 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Βορειοδυτικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και αργότερα θυελλώδεις 8 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με εξασθένηση και στροφή σε νοτιοδυτικούς κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά τμήματα περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.