Ήταν μια γιορτή για τους λάτρεις του bodybuilding που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά άνθρωποι του χώρου και απλός κόσμος που αγαπάει το θέαμα...

Το "23ο Πανελλήνιο Κύπελλο Σωματικής Διάπλασης" της ΕΟΣΔ (Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης) έγινε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Palai του Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου και εκεί η Πάτρα είχε σπουδαία εκπροσώπηση από δύο ικανούς αθλητές που σαφώς πιο βελτιωμένοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα μετάλλια.

Ο Άκης Καραγιάννης (ιδιοκτήτης του Fitness Mall/personal trainer) και η Ευαγγελία Κεραμιδά (personal trainer) διέπρεψαν και κατάφεραν να διακριθούν και να εμπλουτίσουν την συλλογή τους με τα κύπελλα!

Ο Άκης κατέκτησε την 1η θέση στο "Bodybulding Masters -40-49 age" και η Ευαγγελία το χρυσό στην κατηγορία "Bikini".


Παρά τον ανταγωνισμό με προσήλωση στον στόχο του, ο Άκης Καραγιάννης πήρε το χρυσό δικαιώνοντας έτσι τον κόπο του και όλη την ομάδα που πίστεψε σε αυτόν, όπως σημείωσε "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Δημήτρης Οικονομάκη και Στεφανο Ανυφαντάκη προπονητές, Διατροφολόγους και χορηγούς μου για την μεγάλη βοήθεια που μου έδωσαν να φέρουμε την πρώτη θέση στην κατηγορία μου!"


Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις της Ευαγγελία Κεραμιδά που σημείωσε "Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές μου Δημήτρης Οικονομάκης και Στέφανος Ανυφαντάκης που πίστεψαν σε μένα και με έφτασαν σ' αυτό το επίπεδο σωματικά!"

Η καλοσχηματισμένη αθλήτρια με τις τονισμένες καμπύλες και στοχευμένη προπόνηση και διατροφή πάσχισε και κατάφερε να παρουσιάσει ένα άρτιο σύνολο.


Η επιστροφή στην Πάτρα συνοδεύτηκε με πολλά μπράβο και συγχαρητήρια. Άλλωστε και οι δύο ξεπέρασαν τα όρια τους...

Επόμενος στόχος τους; Το παγκόσμιο της ifbb (IFBB DIAMOND CUP 2017 ATHENS GREECE) που θα γίνει της 19 Νοεμβρίου στην Αθήνα και πάλι το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου!

Με σωστή καθοδήγηση σκληρή δουλειά και κυρίως με προσοχή στις διατροφικές του συνήθειες έφεραν ακόμα δύο μετάλλια στην πόλη που... γεννά αθλητές!


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες