Την ώρα που κάποιοι σπαταλούν τον χρόνο τους στους δρόμους αναζητώντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς... εμείς προτείνουμε MADI για το καλάθι της νοικοκυράς!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Άνοιξε πριν λίγο καιρό στην Ακρωτηρίου 257 στην Πάτρα και εξ'αρχής προ(σ)κάλεσε τους καταναλωτές με μότο "τα φθηνότερα της αγοράς"...

Επειδή τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος στην αγορά για το κατά πόσο μπορεί να συνδυαστεί η ποιότητα με την οικονομία, βρεθήκαμε στον Market Discount για να κάνουμε την δική μας έρευνα στα ράφια με τα προϊόντα του!


Τα εκπτωτικά σούπερ μάρκετ λειτουργούν εδώ και καιρό στην Βόρεια Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία και τώρα η ιδέα επεκτείνεται και στη Νότια Ελλάδα, ξεκινώντας από την αγορά της Πάτρας!

Το MADI είναι αυτό που λέει! Το πρώτο ελληνικό εκπτωτικό σούπερ μάρκετ!

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι τιμές είναι "κομμένες" και "ραμμένες" στα μέτρα των καταναλωτών και μάλιστα στα επώνυμα προϊόντα...

Δεν θα βρεις κάτι "no name" που διατυμπανίζεται ως mega προσφορά! Οι τιμές είναι εκπτωτικές στα περισσότερα (αν όχι σε όλα) σε μια περίοδο που το κάθε ευρώ λογαριάζεται.


Σε ένα ευχάριστο ισόγειο χώρο επιφάνειας 300 τ.μ. με δυνατότητα στάθμευσης, μπορείτε να βρείτε όλα τα βασικά είδη του νοικοκυριού.

Γεμίστε το σπίτι σας με τρόφιμα, ποτά, ζαχαρώδη, ποτά, είδη υγιεινής και καθαρισμού χωρίς να βγαίνετε εκτός μηνιαίου προϋπολογισμού!

Άριστης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς κάθε ημέρα του χρόνου... Υπερηφανεύονται για τις εκπτώσεις τους και έχουν κάθε λόγο να το κάνουν!

Προγραμματίστε την επίσκεψη σας και ξεγνοιάστε από το "κυνήγι των προσφορών". Αγοράστε φθηνά!