Η εβδομάδα που μας πέρασε χαρακτηρίστηκε για την ιδιαιτερότητα της βραδινής ζωής της αφού πολλοί νέοι κυκλοφορούσαν τα βράδια στο κέντρο μεταμφιεσμένοι. Όχι, μην ανησυχείτε. Το καρναβάλι αργεί ακόμα!

Το Halloween όμως ήρθε και πέρασε δυναμικά από αρκετά καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης και τολμούμε να πούμε πως μας θύμισε λίγο Φεβρουάριο και το τρελό το Καρναβάλι!.

Μακιγιάζ, εφέ και στολές βγήκαν και πάλι στο προσκήνιο. Άλλες μεταμφιέσεις άκρως τρομακτικές, άλλες αρκετά καλλιτεχνικές αλλά όλες με ταλέντο και φαντασία κατάφεραν να αναστατώσουν με τη παρουσία τους, τους δρόμους της Πάτρας. 


Τα Halloween parties είχαν την τιμητική τους και δεν είναι λίγοι αυτοί που διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Boudoir, Yiapi, Warehouse, Νaja, Navona και πολλά ακόμα club αποτέλεσαν προορισμούς για τους νέους της πόλης.

Ειδικότερα το party των φοιτητικών συλλόγων του Πανεπιστημίου Πατρών έγραψε ιστορία.

Κανείς δεν λυπήθηκε το "αίμα" ενώ οι κολοκύθες αποτέλεσαν το καλύτερο αξεσουάρ για φωτογραφίες σαν και... αυτές!


φωτο - ESN UOPA

φωτο - ESN UOPA

φωτο - ESN UOPA

φωτο - ESN UOPA

φωτο - ESN UOPA

φωτο - ESN UOPA

H Πάτρα γιόρτασε το Halloween - Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν! (φωτο)

Ακόμα και αυτοί που δεν φόρεσαν κάποια στολή πάνω τους, διοχέτευσαν όλο τον ταλέντο τους σε μακιγιάζ και εφέ για να μπορέσουν να μπουν στο "σκοτεινό" αλλά συνάμα τόσο διασκεδαστικό κλίμα αυτής της γιορτής που πλέον αποτελεί "παράδοση" και στην Ελλάδα.


Ήταν αναμενόμενο λοιπόν σε μια πόλη που χαρακτηρίζεται "βασίλισσα του καρναβαλιού" και των μεταμφιέσεων να υπάρχουν εμφανίσεις και στην περίοδο του halloween που θα έκαναν τρομερή εντύπωση...


photo by Filippos Sioupoulis

photo by Filippos Sioupoulis

photo by Filippos Sioupoulis

photo by Filippos Sioupoulis

H Πάτρα γιόρτασε το Halloween - Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν! (φωτο) H Πάτρα γιόρτασε το Halloween - Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν! (φωτο)