Νέο Σύνταγμα και ενισχυμένος θεσμικάΠτΔ.

Ευρύτερη κοινωνική συναίνεση και έξοδο απο τα μνημόνια οι προτεραιότητες.

ΟΚυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να διευρύνει ιδεολογικά, κοινωνικά καταρχήν τα όρια της παράταξης!Αν θέλει να αναδειχθει Πρωθυπουργός.
Να καταστήσει πιο ανοιχτή&προοδευτική αλλά και πιο κεντρώα την παραδοσιακά φιλελεύθερη ,εσχάτως ΝΔπου κουβαλά πλήν άλλων και αμαρτίες παρελθόντος.
Η ΝΔ μην λησμονείτε συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ πού χρεοκόπησε με Πρωθυπουργό τον ΓΑΠ που μας παρέδωσε στο ΔΝΤ την Ελλάδα και εφάρμοσε σκληρά,αντικοινωνικά βάρβαρα Μνημόνια.

Οφείλει ο αρχηγός της ΝΔ που έχει βέβαια, προβάδισμα με βάση έγκυρες μετρήσεις στο εκλογικό σώμα, να προωθήσει καινούργια, φρέσκα πρόσωπα με όρεξη να εργασθούν άοκνα και να απαλλαγεί, από τα βαρίδια του παρελθόντος χωρίς να διστάσει να συγκρουσθει με το κατεστημένο.

Να μην αλληθωρίζει προς την ακροδεξιά και νεοναζοστική ΧΑ για αλίευση η προσεταιρισμό ψήφων.

Η κομματοκρατία το πελατειακό κράτος και η ρουσφετολογία απέβησαν καταστροφικά και στοίχισαν ακριβά για το νεοελληνικό κράτος.

Ας έχει υπόψιν ο Αρχηγός της προπορευόμενης αλλά δύσκολα αυτοδύναμης ΝΔ ότι η διαλυμένη,ισοπεδωμένη κοινωνία είναι πλέον απογοητευμένη, θυμωμένη δύσπιστη και περισσότερο υποψιασμένη και δεν παρασύρεται δεν πείθεται εύκολα από δημαγωγίες και παροχολογίες.

Πρέπει κατά την γνώμη μου, χωρίς εσωστρέφεια και κουλτούρα μικροκομματισμού να εγγυηθεί και να σχεδιάσει την ανασύσταση ,ανασυγκρότηση επανίδρυση του χρεοκοπημένου κράτους χωρίς ξένη κηδεμονία και την δημιουργία υποδομών για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον

Ας έχει υπόψιν τον επερχόμενο κοινοβουλευτικό πολυκατακερματισμό ,ότι στην νέα πολυκομματική Βουλή εκλέγονται νέα μικρότερα κόμματα η νεότευκτοι πολιτικοί σχηματισμοί που οι δημοσκοπήσεις αποκλείουν σήμερα