Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας οδηγός που κινούνταν πίσω από το αγροτικό αυτοκίνητο που ήταν δεμένη το πιο πιθανό αλεπού και όχι σκύλος. Το περιστατικό συνέβη στην Πούντας Καλαβρύτων λίγο έξω από τα Καλάβρυτα. Ο οδηγός που ακολουθούσε και κατέγραφε το τραγικό γεγονός, ακινητοποίησε τον οδηγό, ενημερώνοντάς τον πως θα τον καταγγείλει στις Αρχές.

Ερωτήματα όμως προκύπτουν αφού καμία καταγγελία δεν έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων από το συγκεκριμένο οδηγό, ούτε δόθηκαν τα στοιχεία της πινακίδας του αγροτικού αυτοκινήτου.

Το βέβαιο είναι ότι σήμερα, σύμφωνα με το kalavrytanews.com στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλη την διαδρομή από την την διασταύρωση της Κερπινής, υπάρχουν ίχνη αίματος.

Το Α.Τ.Καλαβρύτων διερευνά το περιστατικό αυτεπάγγελτα αναζητώντας τόσο τον οδηγό του αγροτικού όσο και τον οδηγό που τραβούσε το βίντεο.

Η ανακοίνωση της αστυνονίας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Καλαβρύτων – Διακοπτού, είχε περιδέσει με σχοινί, πίσω από αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένα ζώο και το έσερνε στο οδόστρωμα.


Έσερνε σκύλο στην άσφαλτο στα Καλάβρυτα Αχαΐας