Καλά κρατούν οι κόντρες των νεαρών τις νύχτες στην Περιμετρική της Πάτρας, με τους κατοίκους της Περιβόλας, της Πατρών – Κλάους και της Εγλυκάδας να μην μπορούν να κλείσουν μάτι κάθε βράδυ.

Παρά τις διαμαρτυρίες που έχουν γίνει, τα συνεχή τηλεφωνήματα των πολιτών στο Αστυνομικό Κέντρο, αλλά και τις κατά καιρούς εξορμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα μέρη όπου γίνονται οι άτυποι αγώνες ταχύτητας μεταξύ των νεαρών, αυτοί συνεχίζουν να μην πτοούνται.

Έτσι, ένα φαινόμενο που κυριάρχησε τις νύχτες του καλοκαιριού, με φτιαγμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια να ξυπνούν ολόκληρες γειτονιές μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί και τους χειμερινούς μήνες.

Οι κόντρες που στήνονται έχουν σαν επίκεντρο τους την Περιμετρική, αλλά ουσιαστικά ξεκινούν από δρόμους μέσα στην Πάτρα, αφού οι νεαροί μέχρι να φτάσουν σε αυτή, έχουν τέρμα τα γκάζια.

Το όλο θέμα πλέον έχει να κάνει με την Αστυνομία που πρέπει να βρει μια λύση μετά τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των κατοίκων, ενός μεγάλου κομματιού της Πάτρας. Όσο για τους νεαρούς που συμμετέχουν σε αυτές; Οι ίδιοι ρισκάρουν τις ζωές τους και σκορπίζουν τον κίνδυνο για τους άλλους μέσα και έξω από την πόλη…