Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη κινείται στους Ιχθείς, οπότε η διάθεσή σου παραμένει όμορφη και χαλαρή. Η διαίσθησή σου έχει αποκτήσει σημαντικό ρόλο καταφέρνοντας να διώξει, έστω και πρόσκαιρα, την ψυχρή λογική. Συνεχίζεις να ονειροπολείς, αφήνοντας την φαντασία σου ελεύθερη να καλπάζει και να δημιουργεί μια άλλη πραγματικότητα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, καταφέρνεις να έχεις επιτυχίες, καθώς μπορείς να κρατάς τα συναισθήματά σου μυστικά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Η φαντασία παίρνει τα σκήπτρα και παρασύρει τον σύντροφό σου και εσένα σε ένα μαγικό παραμύθι αισθήσεων και συναισθημάτων. Αν είσαι μόνος, η καλή σου διάθεση θα σε φέρει πιο κοντά σε μια ενδιαφέρουσα παρουσία.

Επαγγελματικές
Ο δυναμισμός που θα έχεις στην δουλειά σου θα είναι μεγάλος και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά, προτού κάνεις οποιαδήποτε αγορά, να την σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και σπατάλες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο με εκείνο που ξεκίνησε. Είσαι χαλαρός και ήρεμος, χρησιμοποιώντας το μυαλό όχι για να σκεφτείς λογικά, αλλά για να φανταστείς και να ταξιδέψεις στην δική σου πραγματικότητα. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα, επίσης, για να κάνεις επαφές και συζητήσεις κυρίως με φίλους. Έχεις τη διάθεση να μιλήσεις πιο ανάλαφρα, χάνοντας την αίσθηση του χρόνου και αφήνοντας τις σκοτούρες έξω από τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα αναμένεται ηρεμία και γαλήνη, γεγονός που εξισορροπεί την καθημερινότητα και τις απαιτήσεις τις. Η πίεση χαλαρώνει και έχεις την ευκαιρία να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, θα μπορέσεις να γοητεύσεις με το λόγο σου! Μην χάσεις την ευκαιρία να το διαπιστώσεις…

Επαγγελματικές
Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα. Έτσι, θα μπορέσεις να ελέγξεις και το άγχος που νιώθεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι ακόμη έτσι όπως τα θέλεις.Θα αρχίσουν να βελτιώνονται μόλις καταφέρεις να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό πιστά.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στους Ιχθείς, οπότε το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί παρόμοιες συνθήκες με τις χθεσινές. Συνεχίζεις να διατηρείς χαλαρούς ρυθμούς, ενώ η δημιουργικότητά σου σε βοηθάει να εκφραστείς και να εκτονωθείς. Η καλή παρέα θα παίξει σημαντικό ρόλο, γιατί έχεις την ανάγκη να κάνεις ζωηρές συζητήσεις, άνευ ιδιαίτερης σημασίας πολλές φορές, αλλά αρκετά χαλαρωτικές. Κάποιες στιγμές είναι καλό να ασχολείσαι με πράγματα χωρίς ιδιαίτερη βαρύτητα, έτσι για να εκτονώνεις την πίεση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σήμερα στο συναίσθημα, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου χωρίς συναισθηματικά βάρη και πίεση. Οι σκοτούρες και τα άγχη δεν έχουν καμιά θέση μέσα στην σχέση σου. Απόλαυσε το καλό κλίμα και λύσε τις διαφορές σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που δεν προχωρούσαν. Στα οικονομικά σου θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και με λίγη παραπάνω σκέψη θα μπορέσεις να βρεις τις ιδανικές λύσεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Τρίτη διατηρεί το γενικότερο κλίμα της χθεσινής ημέρας. Συνεχίζεις να ασχολείσαι με τα όνειρά σου και να ψάχνεις τρόπους να τα υλοποιήσεις. Έχεις ανάγκη να τα πεις με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις περισσότερα για εσένα τον ίδιο, ανακαλύπτοντας τις πτυχές σου με την ίδια λαχτάρα που ο εξερευνητής ανακαλύπτει κάτι καινούριο. Μια φιλική συγκέντρωση, μια βόλτα με ένα αγαπημένο πρόσωπο, στιγμές ευαισθησίας και συναισθηματισμού είναι μόνο κάποιες από τις καταστάσεις που θα γεμίσουν το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές
Η σημερινή βραδιά θα προσφέρει ηρεμία, γαλήνη και κουβεντούλα στην αισθηματική σου ζωή. Δεν είναι μέρα για να εκφραστεί το πάθος. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που λατρεύεις να χαλαρώνεις στον καναπέ αγκαλιά με τον αγαπημένο σου. Τι καλύτερο να συνοδεύσεις τη βραδιά με μια ταινία που θα κάνει και τους δυο να ξεχαστείτε.

Επαγγελματικές
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα. Φαίνεται πως η αισιοδοξία σου δεν σε κάνει να βλέπεις ρεαλιστικά.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, συνεχίζεις και σήμερα να βιώνεις στιγμές που έρχονται σε κόντρα με την λογική και τον δυναμισμό σου. Η Σελήνη στους Ιχθείς, συνεχίζει να ασκεί τις επιρροές της με αποτέλεσμα η ψυχρή λογική να αποδυναμώνεται και εσύ να καλείσαι να πλησιάσεις τον εσωτερικό σου εαυτό. Η επιτυχία σου φαίνεται πως έρχεται από την επιρροή της θετικής όψης της Σελήνης με τον Ερμή, που σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις μυστικά τα συναισθήματά σου και έτσι να λειτουργήσεις πιο αποτελεσματικά και στοχευμένα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, υπάρχει φαντασία και συναίσθημα που επηρεάζουν θετικά την ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι μπορείς να «κάνεις παιχνίδι» και να βγεις νικητής, καθώς μπορείς να ελέγξεις και να κρύψεις το συναίσθημά σου. Γίνε κυνηγός και απόλαυσε την ηδονή του ρόλου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά οι συνεργασίες πάνε πολύ καλά, ενώ παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Στα οικονομικά, θέματα που είχαν πέσει σε τέλμα και σε ταλαιπώρησαν τώρα θα αρχίσουν σιγά σιγά να παίρνουν το δρόμο της διευθέτησης.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, τα πράγματα δεν αναμένεται να αλλάξουν ιδιαίτερα σήμερα. Για την ακρίβεια, η λογική συνεχίζει να βρίσκεται παραγκωνισμένη και τη θέση της την κρατάει η φαντασία. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία, λοιπόν, να ασχοληθείς με πράγματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα και δεν σε αγχώνουν. Πέρνα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου, κάνε μια βόλτα με πρόσωπα που αγαπάς, ξεπέρασε τα όρια και τους φραγμούς που θέτεις στον εαυτό σου. Απόλαυσε τη ζωή σου γεμίζοντας τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει σε επαφή με το συναίσθημά σου. Μπορείς να ζήσεις για λίγο μακριά από την πραγματικότητα δραπετεύοντας με το ταίρι σου στη σφαίρα της δικής σας φαντασίας όπου ο χρόνος μετριέται διαφορετικά. Απολαύστε το! Οι ευκαιρίες που δίνονται για να ξεφύγεις δεν είναι και πολλές …

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Η περίοδος είναι πιθανό να σε αναγκάσει να κάνεις κάποια παραπανίσια έξοδα, αλλά θα πρέπει να δείξεις υπομονή.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι συνθήκες παραμένουν νωχελικές. Η Σελήνη στους Ιχθείς κάνει τα πράγματα πιο χαλαρά και ονειροπόλα. Νιώθεις δυσκολία να συγκεντρώσεις το μυαλό σου για να σκεφτείς ορθολογικά. Δεν είναι η ημέρα κατάλληλη, λοιπόν, για σημαντικές αποφάσεις και λογικές σκέψεις. Γίνεσαι πιο ευαίσθητος και συμπονετικός. Έχεις μια ικανότητα να συναισθάνεσαι τον πόνο του διπλανού σου και γίνεσαι διαθέσιμος να στηρίξεις όποιον σου το ζητήσει.

Αισθηματικές
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και ανοίγει τον δρόμο για κουβέντα και επικοινωνία. Οι συζητήσεις θα είναι ζωηρές και χωρίς ιδιαίτερη βαρύτητα, γεγονός που σε κάνει να μικραίνεις τις αποστάσεις από το ταίρι σου και να διώχνεις την ένταση της ημέρας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να δρομολογείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο όσα έχεις ήδη επιτύχει. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με σύνεση και υπευθυνότητα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι κατ’ εξοχήν ένα από τα ζώδια που επηρεάζει η Σελήνη στους Ιχθείς. Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση δεν μεταβάλλεται και πολύ από εχθές. Το ενδιαφέρον πέφτει στην συναισθηματική σου πλευρά. Νιώθεις πιο ευαίσθητος και η διαίσθησή σου είναι ικανή να σε καθοδηγήσει ως προς τις επιλογές σου. Επίσης, έχεις την ανάγκη να στηρίξεις και να συμπαρασταθείς στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και αυτό, ίσως, σε κάνει κάποιες φορές να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Η ψυχολογία σου, όμως, είναι πολύ καλή και έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο τον εσωτερικό σου εαυτό.

Αισθηματικές
Η ημέρα στα αισθηματικά αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς η Σελήνη στους Ιχθείς σε βοηθάει να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα για λίγο ζώντας το όνειρο. Αν είσαι μόνος, τόλμησε να κάνεις πράξη ό,τι ονειρεύεσαι και να ξέρεις ότι το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι σύμμαχός σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε εγχειρήματα που σχεδιάζεις τώρα και σκοπεύεις να υλοποιήσεις στο άμεσο μέλλον. Επίσης, δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι με ευκολία πρόσωπα που στο παρελθόν δεν ήταν και τόσο άξια εμπιστοσύνης! Στα οικονομικά συνεχίζουν να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και προσεκτικός.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, και τούτη η ημέρα αναμένεται νωχελική, με ήρεμους ρυθμούς κατά τη διάρκειά της. Δεν είναι μέρα που μπορείς να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια και να ασχοληθείς με βαρυσήμαντες υποθέσεις. Λειτουργείς πιο συναισθηματικά και αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ονειροπολήσεις για να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Είναι ένας τρόπος να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Που ξέρεις, όμως; Με τον τρόπο αυτό προκαλείς το σύμπαν να σε βοηθήσει να τα υλοποιήσεις!

Αισθηματικές
Ενδιαφέρουσα αναμένεται η ημέρα στα αισθηματικά σου. Είναι μια από εκείνες που μπορείς μέσα σε χαλαρό κλίμα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, όχι για να λύσετε σπουδαία προβλήματα, αλλά για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον και να χαλαρώσετε παρέα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά καλό είναι να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποχρεώσεις, χωρίς να πιέζεις ασφυκτικά τον εαυτό σου. Η σημερινή ημέρα δεν είναι από εκείνες που μπορείς να χειριστείς πολλά πράγματα μαζί. Στα οικονομικά δώσε προσοχή γιατί είσαι οριακά. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα από εδώ και μπρος.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, δέχεσαι και εσύ ιδιαίτερη επιρροή από τη Σελήνη στους Ιχθείς. Η λογική έχει παραμεριστεί και έχει δώσει τη θέση της σε πιο συναισθηματικές καταστάσεις. Η ανάγκη σου για πνευματική αναζήτηση ενισχύεται, οπότε είναι ιδανική ημέρα για διαλογισμό και προσευχή. Σου κάνει καλό να κάνεις διάλλειμα από τον ορθολογισμό και την πεζότητα της καθημερινότητας. Έτσι, έρχεσαι σε επαφή με την ανώτερη δύναμη και αντλείς δύναμη που σε κάνει πιο δυνατό.

Αισθηματικές
Τα συναισθήματα υπερέχουν της λογικής τη σημερινή ημέρα και αυτό είναι κάτι που επιδρά θετικά στην αισθηματική σου ζωή. Το κλίμα είναι ανάλαφρο και αρμονικό. Δεν υπάρχει ένταση ή ανασφάλεια. Απόλαυσε το κλείσιμο της ημέρας παρέα με τον σύντροφό σου και χαλαρή κουβέντα ή όπως αλλιώς ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, όμως, για να μην κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις κάπου παρακάτω. Στα οικονομικά, μην φέρεσαι απερίσκεπτα, έτσι ώστε να διατηρηθείς εντός προγραμματισμού.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το καλό ξεκίνημα της εβδομάδας συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό. Η ευαισθησία και το συναίσθημα έχουν το πρώτο λόγο, ενώ η φαντασία σε παρασύρει στη δική της πραγματικότητα μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, καταφέρνεις να κρατάς κρυφά τα συναισθήματά σου από τους γύρω σου και αυτό σε βοηθάει σε επαγγελματικό επίπεδο να επιτύχεις τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, είναι μια ιδανική ημέρα για ανάλαφρες συζητήσεις, παρεούλα και χαλαρή επικοινωνία. Μην εκπλαγείς αν χάσεις την αίσθηση του χρόνου μόνο και μόνο γιατί συζητάς «περί ανέμων και υδάτων»!

Αισθηματικές
Το κλίμα στον αισθηματικό τομέα είναι ήρεμο και δεν υπάρχουν εντάσεις που φέρνουν καβγάδες. Φρόντισε να απολαύσεις μια τέτοια ημέρα, χωρίς να γίνεσαι υπερβολικός και πιεστικός. Απλά νιώσε ευγνωμοσύνη για τα απλά και τα ωραία της ζωής.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, δεν θα είναι δύσκολο να δρομολογήσεις τις αλλαγές που θέλεις , ενώ θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις παράλληλα, να βελτιώνεις και τα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, απόλαυσε και τούτη την ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η ανάγκη σου να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση σε φέρνει πιο κοντά με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τον τρόπο που λειτουργείς και σκέφτεσαι και αυτό σου προσφέρει γαλήνη και αρμονία. Είσαι αρκετά συναισθηματικός, νιώθοντας ακόμη και νοσταλγία για τις καλές στιγμές που έζησες στο παρελθόν. Απόλαυσε την καλή παρέα και επίτρεψε στον εαυτό σου να συζητήσει για πιο ασήμαντα και ανάλαφρα ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Όμορφη η ημέρα και στα αισθηματικά σου. Ο σύντροφός σου και εσύ μοιράζεστε την καλή διάθεση και αυτό είναι που σας φέρνει κοντά. Αν είσαι μόνος, τόλμησε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίσει.

Επαγγελματικές
Σχέδια και συζητήσεις θα περιλαμβάνει η ημέρα αυτή για τα επαγγελματικά σου. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να τα λύσεις χάρη στην καλή σχέση και επικοινωνία που έχεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, προγραμματίσου καλύτερα και δείξε περισσότερη πειθαρχία. Τα έξοδα είναι αρκετά