Είναι μόλις 19 χρονών και δείχνει να έχει την δροσιά της θάλασσας και την λάμψη του ήλιου.

Ίσως για αυτό ο φωτογράφος Γιάννης Θεοδωρόπουλος, επέλεξε να την φωτογραφήσει με φόντο από την μία την θάλασσα και το κύμα που σκάει και από την άλλη τον άλλη τον ήλιο που δύει στα βάθη του ορίζοντα.

Εκεί στις υπέροχες παραλίες της Ηλείας, στην Σκαφιδιά και στο Λεβεντοχώρι. Η Έλενα Βασιλείου είναι από την Αμαλιάδα και γνωρίζει καλά τις ομορφιές που κρύβει η ακτογραμμή της Ηλείας.

Δέχτηκε να φωτογραφηθεί από τον Γιάννη Θεοδωρόπουλο, ξέροντας ότι με ένα τέτοιο σκηνικό και με την γνώση της φωτογραφικής τέχνης που έχε ο συγκεκριμένος φωτογράφος το αποτέλεσμα θα ήταν ιδιαίτερα καλλιτεχνικό και απίστευτα, μοναδικό και όμορφο.


Η φωτογράφιση, πέρα από το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, βγάζει έναν αισθησιασμό και έναν ερωτισμό από την νεαρή κοπέλα που σπουδάζει νοσηλευτική στο 2ο ΕΠΑΛ της πόλης της  και δουλεύει ως barwoman (εργάζεται στο block365)  για το χαρτζιλίκι της.

Όμως δεν είναι μόνο ο φωτογράφος. Ασφαλώς βοήθησε και η ίδια σε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Έχοντας ένα καλλίγραμμο κορμί από τα έξι χρόνια στίβο που έκανε και την γυμναστική που συνεχίζει, η 19χρονη έχει μία μεσογειακή γοητεία που ταιριάζει απόλυτα με το ειδυλλιακό σκηνικό στις υπέροχες παραλίες της Ηλείας. Με λίγα λόγια όλα σούπερ, ειδυλλιακά και υπέροχα…