Σε περιπέτεια μπήκε ο ηθοποιός Charlie Heaton, γνωστός για το ρόλο του Jonathan Byers στην μεγάλη επιτυχία του Netflix, Stranger Things, όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Επειδή η ποσότητα όμως της κοκαΐνης ήταν μικρή δεν τον συνέλαβαν, του απαγόρεψαν όμως την είσοδο στο αεροδρόμιο.

Ο Heaton που ταξίδευε για τις ΗΠΑ ενόψει ενός πάρτι για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς, τελικά απουσίαζε από την παρέα των συμπρωταγωνιστών του (Millie Bobby Brown, Winona Ryder, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Natalia Dyer, Caleb McLaughlin και Dacre Montgomery) που πόζαραν για φωτογραφίες και γιόρταζαν την έναρξη προβολής του νέου κύκλου. 

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία Τελωνείων και Φύλαξης των Συνόρων (σ.σ. χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται ο ηθοποιός) τονίζεται ότι σε οποιοδήποτε «πολίτη ξένης καταγωγής μπορεί να απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα λόγω της εμπλοκής του σε αδίκημα κατοχής ναρκωτικών».

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο καιρό έχει απαγορευτεί η είσοδος στον Heaton και αν αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα για τη συμμετοχή του στη σειρά.