Η Τάνια Τρύπη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή!

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου ένα χρόνο και είναι πολύ ερωτευμένο ενώ έχουν κάνει εδώ και λίγες μέρες το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη!

Σε ένα όμορφο διαμέρισμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, στην περιοχή των Ιλισίων στέγασαν τον έρωτά τους. Πιο πριν η Τάνια Τρύπη ζούσε με τις δύο κόρες της, τη Μαρίνα, που έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο με τον αξέχαστο Αλέξη Μάρδα, και την Τζένη, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο. 

Οι κόρες της έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους και έχουν πολύ καλή σχέση με τον σύντροφο της μαμάς τους ενώ κι εκείνη έχει καλές σχέσης με την κόρη του Πάνου Οικονόμου από την προηγούμενη σχέση του.

Η Τάνια και ο Πάνος απολαμβάνουν τη συγκατοίκηση και δείχνουν να έχουν γίνει ήδη οικογένεια. Το φιλικό τους περιβάλλον “βλέπει” και την πιθανότητα ενός γάμου να είναι μεγάλη, αφού η γοητευτική ηθοποιός και ο πρώην προπονητής του Εθνικού Αστέρα ζουν ένα μεγάλο έρωτα!

Η ίδια άλλωστε είχε δηλώσει στην εφημερίδα σε πρόσφατα για το ενδεχόμενο αυτό: “Ποτέ μην λες “ποτέ”. Πιστεύω σε αυτό. Για την ώρα συζητάμε να μείνουμε μαζί, αλλά έως εδώ, δεν λέω τίποτα άλλο”.