Στην "καρδιά" των αθλητικών γεγονότων και των μεγάλων εκδηλώσεων στην Πάτρα το "The Juice Bar" και οι άνθρωποι που φροντίζουν καθημερινά για την ευεξία και σωματική μας κατάσταση δημιουργώντας χυμούς, καφέ και τρομερά σνακς!

Πιο συγκεκριμένα το The Juice Bar το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου μπήκε στα "σαλόνια" του μπασκετικού αθλητισμού.

Οι baristi του καταστήματος της Πατρών Κλάους βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας όπου έγινε η παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας Άλεξ Άκερ, παρουσία ολόκληρης της ομάδας και φυσικά του διοικητικού και τεχνικού προσωπικού.

Η εκδήλωση είχε γιορτινή διάθεση και σε αυτό βοήθησαν και οι φρέσκοι χυμοί του αγαπημένου μας καταστήματος αλλά και ο καφές που κέρασαν τους παρευρισκόμενους. Το team του Απόλλωνα Πατρών δοκίμασε υγιεινούς χυμούς που σερβίρονται καθημερινά σε μεγάλη ποικιλία κάθε κατάστηματος της γνωστής αλυσίδας!

Ο Άλεξ Άκερ μάλιστα, έμεινε ενθουσιασμένος από την υποδοχή που επιφύλαξαν ο προπονητής, οι συμπαίκτες και το προσωπικό του The Juice Bar!


Άλεξ Άκερ με τα The Juice Bar girls

Άλεξ Άκερ με τα The Juice Bar girls

Το κατάστημα με φυσικούς χυμούς θα δώσει "χρώμα" και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Απόλλωνα αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Γ.Σ. Ηρακλή.

Οι χυμοί του The Juice Bar θα δροσίσουν τους προσκεκλημένους που θα παρακολουθήσουν το ματς. Με ομάδα που "πετάει" παίζουν μπάλα και δημιουργούν ένα πολύ όμορφο κλίμα στο γήπεδο!

Φυσικά το πρώτο τετ-α-τετ με τους παίκτες του Απόλλωνα περιλάμβανε και πολλές φωτογραφίες που συνοδεύτηκαν με πειράγματα και ευχές για μια σπουδαία αγωνιστική σεζόν!