Είναι ένα κορίτσι που ξεχωρίζει όχι μόνο για το γεγονός ότι είναι πρωταθλήτρια, αλλά κυρίως για την λάμψη και την δύναμη που έχει.

Η Κρίστελ Βουρνά, παρά το νεαρό της ηλικίας της, θεωρείται μία έμπειρη αθλήτρια, έχοντας ήδη συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχοντας πάρει αρκετά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Πλέον, έχει στρέψει το βάρος της στην επιστήμη της και στο επάγγελμα της, την Διατροφολογία.

Ακολουθεί επαγγελματικά και αυτό που σπούδασε στην Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ και ήδη έχει πάρει μέρος σε αρκετές μερίδες, ως επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια.

Όμως η κολύμβηση παραμένει η ζωή της και η θάλασσα η φύση της. Και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στα social media. Σαν και αυτή που ανέβασε από το πρόσφατο πέρασμα της στις Σπέτσες, παρέα με το αγαπημένο της σκυλάκι.

Μία φωτογραφία γεμάτη θάλασσα, αγάπη και ομορφιά που θα μπορούσε να ήταν βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία με θέμα τη Μεσόγειο, τα νησιά και το ελληνικό καλοκαίρι. Τι και αν πέρασε; Τέτοιες εικόνες μας το φέρνουν πίσω!