Έχει μία ξεχωριστή γοητεία, μία ομορφιά που εκκρεμεί ανάμεσα στο αντικειμενικό και στο υποκειμενικό, βαδίζοντας σε εναλλακτικούς δρόμους που σου δείχνoyn ότι δεν υπάρχουν στερεότυπα και ταμπέλες.

Η Μαρία Πολιτοπούλου είναι ένα κορίτσι που μοιάζει να μισεί τις ταμπέλες και γενικότερα ότι μπορεί να υπάρχει σε ένα πλαίσιο. Δεν της αρέσουν τα όρια, όμως ξέρει να πειθαρχεί τον εαυτό της και να προσαρμόζεται με τους γύρω της, αλλάζοντας μέρη και περιβάλλον.

Έχοντας μεγαλώσει στην Ναύπακτο και δουλεύοντας σε ορισμένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της γειτονικής πόλης, αποφάσισε αν και μικρή σε ηλικία, να ζήσει μόνη της στην Αθήνα, κινούμενη στους γρήγορους ρυθμούς της πρωτεύουσας.

Εκεί, εργάζεται στην υποδοχή μεγάλων κλαμπ, όπως το Voodoo Club ή το Mind The Gap - Cocktail & Resto, στο Κολωνάκι και παρόλο που δεν είναι fan της νύχτας, αφού δεν της αρέσει να πίνει ούτε αλκοόλ, ξέρει να υποδέχεται τον κόσμο με το ζεστό της χαμόγελο και την όμορφη παρουσία της.

Είναι ένα κορίτσι, άλλωστε, που σε κερδίζει με την ομορφιά της, το στυλ της, την λάμψη της, αλλά και την φωτογένεια που έχει. Δεν νομίζουμε να διαφωνείτε;