Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ένας "κάποιος" φαρσέρ σκόρπισε πλαστά χαρτονομίσματα στην Πατρών Κορίνθου σε άγνωστη ώρα και για άγνωστο λόγο!

Πιο συγκεκριμένα η είδηση που αναρτήθηκε σε τοπικό portal ανέφερε πως: 50ευρα και 20ευρα πεταμένα στον αυτοκινητόδρομο της Ολύμπιας Οδού, στο ρεύμα προς Αθήνα, εντοπίστηκαν από διερχόμενους οδηγούς και προκλήθηκε σύμφωνα με "πληροφορίες" πανικός ενώ υπήρχε και παρότρυνση να δούμε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και εμείς παρακάτω!

Κατόπιν επικοινωνίας του patrasevents.gr με τα γραφεία τους Ολύμπιας Οδού που φροντίζει και με το "παραπάνω" για την σωστή κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο ουδέποτε καταγράφηκε κάποιο περιστατικό "πανικού" ή να εντόπισαν οι ομάδες "περιπολίας"κάποιο χαρτονόμισμα ακόμα και πλαστό.

Ο υπεύθυνος μάλιστα επεσήμανε πως ούτε η Τροχαία Πατρών ειδοποιήθηκε για κάτι τέτοιο. Να σημειώσουμε πως πολλά αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης αναπαρήγαγαν την είδηση που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά αλλά μάλλον από την κατά φαντασίαν ελπίδα του κειμενογράφου ότι "έβρεχε" ευρώ.

Κατόπιν όλων αυτών και φυσικά προς ενημέρωση των αναγνωστών που αναρωτήθηκαν σχετικά με τα "πλαστά" λεφτά και από που προέρχονται, να αναφέρουμε πως οι φωτογραφίες που είδαμε είναι από ένα πραγματικό περιστατικό που έγινε πριν χρόνια και μπορεί να βρει οποιοσδήποτε με ένα searching στο διαδίκτυο αφού χρησιμοποιούνται και σαν "φωτογραφίες/αρχείου".

Υ.Γ. Αν "έβρεχε" 50ευρα real ή fake, δεν θα κρατούσαμε ομπρέλα!Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν