Η Πατρινή μπάντα Space Soda έρχεται με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι και video clip!

Οι Space Soda το περασμένο καλοκαίρι και ενώ ήταν στον δρόμο για την Άμφισσα όπου θα έδιναν ένα live στο Aselinon Music Festival, πραγματοποίησαν κατά την διαδρομή τους, τα γυρίσματα ενός νέου video clip, σε ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, το οποίο θα κυκλοφορεί στον ανερχόμενο δίσκο το 2018. Το single λέγεται «Kidnapping».

Στο video που ακολουθεί θα δείτε την διαδρομή προς το festival της Άμφισσας, όπου διάφορα πράγματα συνέβησαν στα μέλη της μπάντας, σε ένα κλιπάκι κωμικού χαρακτήρα, με αρκετή αίσθηση του χιούμορ.

Το κομμάτι είναι εκ φύσεως «ανεβαστικό», όπως μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει από τον τίτλο του. Προέρχεται δε, μέσα από διάφορες μουσικές τάσεις, έτσι ώστε να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και τα ρεύματα των φίλων που πλέον έχουν ξεκινήσει να γνωρίζουν την μπάντα, εκτιμώντας την δουλειά της.

Στο video αυτό την σκηνοθεσία την έχει κάνει ο Γιάννης Αβραμόπουλος, ενώ την ιδέα του του σεναρίου την είχαν ο Πάνος Γεωργόπουλος και ο Γιάννης Αβραμόπουλος. Οι Space Soda είναι: Jinos Σπηλιωτόπουλος, Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, Ιωάννα Ζαχαροπούλου και Γιώργος Φούρος.


Space Soda- Kidnapping [Official Video]

Λίγα λόγια για την μπάντα

Λίγα πράγματα για την μπάντα:

"Οι Space Soda δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2016 στην Πάτρα. Με κίνητρο την έμπνευση, ξεκίνησαν να δημιουργούν τη δική τους μουσική. Οι διαφορετικές επιρροές των μελών, κάνει το είδος δύσκολο να χαρακτηριστεί αφού έχουν στοιχεία rock, funk, pop και alternative.

Δυο μήνες αργότερα, ηχογραφείται το πρώτο τους κομμάτι, Surfing the life, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με video clip τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα απ’ τη γέννηση τους, οι Space Soda ξεκίνησαν απ’ το ίδιο καλοκαίρι να εμφανίζονται σε φεστιβάλ αλλά κ να ετοιμάζουν ήδη το πρώτο τους EP.

Το τέλος του χρόνου, και μετά από αρκετά performances, τους βρίσκει στις ήδη με το πρώτο τους EP "1st landing" στις αποσκευές τους. Με το νέο έτος και με live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας παρουσιάζουν ήδη δουλειά απ’ το επερχόμενο album".

Βρείτε τους Space Soda εδώ.