Υποψήφια στα Greek International Women Awards είναι η Πατρινή Αναστασία Παπαδοπούλου κάτοικος Λονδίνου από το 2004.

Η Αναστασία (Νατάσσα) Παπαδόπουλου, μέλος γνωστής πατρινής οικογένειας, με μεγάλη θητεία στο εφοπλιστικό λόμπι του Λονδίνου, έχει προταθεί στην κατηγορία Ναυτιλιακά στο θεσμό που επιβραβεύει τον γυναικείο επαγγελματισμό και την επιχειρηματικότητα.

Η Αναστασία Παπαδόπουλου, δικηγόρος Αγγλίας (solicitor) με προϋπηρεσία σε μεγάλες διεθνείς δικηγορικές εταιρίες στο Λονδίνο και τώρα νομικός σύμβουλος στην εταιρία Keystone Law που εδρεύει στο Chancery Lane του Λονδίνου, έχει συμβουλεύσει μεγάλα ονόματα της ελληνικής (και όχι μόνο) ναυτιλίας.

Έχει δουλέψει για ναυτιλιακές εταιρίες, εφοπλιστές, ναυπηγεία και ναυλωτές, διεθνείς και ελληνικές τράπεζες, καθώς και άλλους παράγοντες της παγκόσμιας ναυτιλίας σε θέματα αγοραπωλησιών και χρηματοδότησης νεότευκτων και παλαιοτέρων πλοίων ή/και ολόκληρων στόλων, σε θέματα κοινοπραξιών με επενδυτές προς αγορά πλοίων, σε νηολογήσεις, ναυλοσύμφωνα, θέματα διαχείρισης στόλου, δικαστικές διαφορές και διαιτησίες στο Λονδίνο.

Έχοντας ενεργό δράση στο Λονδίνο εδώ και χρόνια, βοηθάει επίσης σε νομικά θέματα που αφορούν Έλληνες που θέλουν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους στο εξωτερικό. Η ψηφοφορία είναι έως τις 31 Οκτωβρίου 2017.