Εισαγωγή στο Ταϊλανδέζικο μασάζ - Connect with the body

Μέσα απο το πρώτο σεμινάριο μας δίνεται η δυνατότητα
• Να εφαρμόσουμε τεχνικές και να δώσουμε συνεδρίες άνω των 60λεπτων στην οικογένεια και τους φίλους μας.
• Να εξερευνήσουμε τις ιδιότητες του να αγγίζεις και να σε αγγίζουν
• Σωματικών ασκήσεων ισορροπίας και τεχνικών αναπνοής

♥ Το μασάζ γίνεται χωρίς λάδι , πάνω από ελαφριά ρούχα , σε στρώμα στο πάτωμα
♥ Οι συμμετέχοντες να έχουν τετράδιο σημειώσεων για το θεωρητικό μέρος
♥ Αναφέρεται σε κοινό όλων των επιπέδων και ηλικιών

∞ Το Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελεί συνδυασμό τεχνικών ολιστικής ρεφλεξολογίας και γιόγκα.Τείνει να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.
Στο παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, ο δέκτης φορά ελαφρύ ρουχισμό και η μάλαξη εκτελείται στο δάπεδο. Περιλαμβάνει εργασία στους ταϊλανδικούς μεσημβρινούς (Sen) βάσει ενός ειδικού πρωτόκολλου, τεχνικές μάλαξης, ανατάξεις (μοιάζουν με τις τεχνικές της οστεοπαθητικής) και αρκετές παθητικές διατάσεις που μοιάζουν με τις asana της γιόγκα.

- [ Ελευθερία Μαντζώρου, Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ, Κέδρος, 2007]

Biographies

Ο Stathis Petroulias και η Giulia Tuci, τα τελευταία χρόνια ζουν και εκπαιδεύονται σε τεχνικές θεραπευτικού μασάζ και ολοσθικών θεραπειών στη Βόρεια Ταυλανδη. Σε αυτό το διάστημα είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν από διάφορες σχολές και δασκάλους (thai yoga massage, tok sen, chi nei tsang, craniosacral therapy, osteothai, watsu). Αυτή τη χρονιά εργάστηκαν σε κεντρο αποκαταστασης και ενναλακτικης θεραπειας στη Μελβουρνη (Νaturalis Clinic), και είναι τα ιδρυτικά μέλη του (Thai yoga massage_meet up) Eχουν παρουσιάσει τα σεμινάρια τους σε αρκετά φεστιβάλ τεχνών στην ΑυστραλίαΕισαγωγή στο Ταϊλανδέζικο μασάζ - Connect with the body