Λένε πως η ομορφιά είναι αναλώσιμη και φθαρτή...

Εμείς πάλι λέμε πως γυναίκες όμορφες, εντυπωσιακές και κοκέτες παραμένουν γοητευτικές για πάντα.

Αν όλα αυτά συνδυαστούν με μια ήρεμη και όμορφη ψυχή έχουμε μια γυναίκα που σπάνια θα απορρίψει κανείς. Η Χριστιάνα Γεωργοπούλου είναι μια τέτοια γυναίκα μόλις 26 ετών που πρόσφατα απέκτησε ένα υγιέστατο μωράκι και με τον σύζυγό της πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Μανούλα και μοντέλο έχει πολλά ενδιαφέροντα να μας πει για το πως βιώνει μια νέα κοπέλα την εγκυμοσύνη και που έρχεται σε αντίθεση με το lifestyle που έχουμε συνηθίσει να συνοδεύει τα μοντέλα στην Ελλάδα.

Επιτυχημένη,  έχει περπατήσει στις πασαρέλες φορώντας δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες και video clip.

Κράτησε "μυστική" της εγκυμοσύνης της και εξηγεί τους λόγους στην συνέχεια συνοδεύοντας τις δηλώσεις της με όμορφες φωτογραφίες που παραχώρησε στο patrasevents.gr! Όπως μάλιστα επισημαίνει δεν είναι υπέρ του να δημοσιοποιεί φωτογραφίες του συζύγου και γιου της στα social media!

Αυτό που δεν αναφέραμε είναι πως κατάγεται από την Πάτρα την οποία λατρεύει και ας ζει πλέον στην Αθήνα. Επισκέπτεται άλλωστε τους γονείς της και φίλους της στην πόλη μας όπου την συναντήσαμε για μια ωραία κουβέντα...


Η Χριστιάνα...

- Ψηφίστηκε ως το ωραιότερο μοντέλο της Ευρώπης, από το διάσημο Iσπανικό αθλητικό site Marka το 2016!
-Η Πατρινή καλλονή έχει συνεργαστεί και με αξιόλογους Έλληνες σχεδιαστές όπως: Μιχάλη Ασλάνη, Kathy Heyndels, Vasilios Kostetsos και Μάκη Τσέλιο
-Η πρώτη εμφάνιση της Χριστίνας ως μοντέλου ήταν πριν από λίγο καιρό στα «Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2010», όπου κέρδισε τον τίτλο της «Β’ Miss Πελοπόννησος».χει πτυχίο αγγλικών, γαλλικών, μπαλέτου και πιάνου.
-Έχει σπουδάσει στα Τουριστικά


"Αποφάσισα να κρατήσω κρυφή την εγκυμοσύνη..."

P.E. Τι κάνει σήμερα η Χριστιάνα Γεωργοπούλου; Σε είχαμε «χάσει» για ένα διάστημα σε ότι αφορά τις νέες σου δουλειές.

Χ. «H Χριστιάνα είναι μια ευτυχισμένη μαμά! Αποφάσισα να κρατήσω κρυφή την εγκυμοσύνη για δικούς μου λογούς και  όντως εξαφανίστηκα, επιστρέφοντας στην Πάτρα στο πατρικό μου σπίτι και την φροντίδα της μαμάς!»

P.E. Όταν έμαθες ότι θα γίνεις μανούλα; Ποια ήταν η αντίδραση σου;

Χ. «Γελούσα σαν χαζή! Όταν το έμαθα η αλήθεια είναι πως ένιωσα ευλογία και απέραντη ευτυχία. Με τον άντρα μου είμαστε χρόνια μαζί άρα ήταν το πιο μεγάλο δώρο για εμάς!»

P.E. Φροντίζεις πολύ όμορφα να κρατάς privateτις προσωπικές σου στιγμές. Είναι κάτι που δεν επιτυγχάνεται εύκολα…

Χ. «Ακριβώς αυτό.., είναι προσωπικές! Ποτέ μου δεν ανέβασα κάτι με τον άντρα μου αλλά και ούτε θα το κάνω με τον γιο μου. Το διαδίκτυο για έμενα ήταν πάντοτε τρόπος για να δείχνω την δουλεία μου και ότι δημοσίευα ήταν προς αυτή την κατεύθυνση! Τα πιο “εσωτερικά” νομίζω δεν αφορούν ούτε ενδιαφέρουν κανέναν»!


"Πήρα 17 κιλά! Έτρωγα τα πάντα"

P.E. Πως βίωσες την εγκυμοσύνη; Σε ανησύχησαν ποτέ τα παραπάνω κιλά; Πρόσεχες;

Χ. «Η αλήθεια είναι πως είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη όσον αφορά τα συμπτώματα, αλλά ευτυχώς πέρασε… Πήρα 17 κιλά! Έτρωγα τα πάντα. Δεν ανησύχησα για τα κιλά μου σε καμία περίπτωση. Είμαι νέα που σημαίνει πως μπορώ να τα χάσω όποτε θέλω άρα δεν υπήρχε λόγος να στερηθώ κάτι σε αυτήν την όμορφη περίοδο ζωής μου!»

P.E. Γνωρίζουμε πως απολαμβάνεις την μητρότητα και την οικογενειακή ζωή. Πως το ζεις όλο αυτό; Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετωπίζεις στη νέα σου ζωή

Χ. «Δεν το ζω, το απολαμβάνω! Πραγματικά είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου και θα το έκανα ξανά!

Δυσκολίες δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, το μόνο αν θες δύσκολο είναι πως δεν κοιμάμαι περισσότερες από 3 ώρες το 24ωρο λόγω του ότι θηλάζω (αποκλειστικά)!»


"Στον χώρο πέρασα ημέρες άγχους και ημέρες με κλάματα γιατί η αγορά είναι σκληρή..."

P.E. Αν ιεραρχούσες τις προτεραιότητες στην ζωή σου, τι θα έβαζες πρώτο;

X. «Φυσικά το παΐδι μου! Δεν μπορώ να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο!»

P.E. Θα περίμενε κανείς ότι είσαι μια γυναίκα με υπέρμετρες φιλοδοξίες που ακολουθεί το Lifestyleπου ταιριάζει σε ένα λαμπερό κορίτσι σαν και εσένα. Πόσο κοντά είσαι σε αυτό το «lifestyle»;

Χ. «Το lifestyle με κυνήγησε, εγώ πάντα ήμουν το κορίτσι με τις φόρμες και τα μαλλιά πιασμένα κότσο! Η εικόνα που έβγαζα ήταν καθαρά για τις ανάγκες της δουλειάς μου!»

P.E. Θα άφηνες τις «γόβες» σου για να αφοσιωθείς απόλυτα στη ζωή μιας μητέρας;

X. «Τις γόβες μου τις άφησα από την ώρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου όσο και αν φαίνεται περίεργο. Αφιερώθηκα πλήρως και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω. Η μητρότητα είναι ένα δύσκολο κομμάτι και θέλω να είμαι και σε αυτό η καλύτερη για τον γιο μου!»

P.E  Η δουλειά του μοντέλου φαντάζει για πολλούς δύσκολη. Τι είναι αυτό που σε δυσκόλεψε εσένα περισσότερο στην όλη πορεία σου μέχρι σήμερα;

Χ. «Η δουλεία του μοντέλου είναι δύσκολη, γιατί έχει μεγάλο ανταγωνισμό και όλο αυτό είναι ψυχοφθόρο. Στο εξωτερικό το έζησα πιο πολύ αυτό. Στην Ελλάδα τα είχα καταφέρει καλά που πλέον δούλευα τόσο πολύ που δεν προλάβαινα και απέρριπτα δουλείες.

Μέχρι όμως να καταφέρω να φτιάξω το όποιο «όνομα» στον χώρο, πέρασαν ημέρες άγχους, ακόμα και ημέρες με κλάματα γιατί η αγορά είναι σκληρή και πρέπει να αποδείξεις πολλές φορές πως «δεν είσαι ελέφαντας». Το δύσκολο για έμενα ήταν όταν ξεκίνησα που προσπαθούσα να μπω στον χώρο της μόδας γρήγορα. Έγινε τελικά αλλά μου πήρε περισσότερο χρόνο.»


"Ήθελα να γίνω στρατιωτικός, μου άρεσε η εξουσία που έδινε η στολή..."

P.E. Σε τρομάζει η απόρριψη; Φαντάζομαι δεν κάνουν όλα τα μοντέλα για όλες τις δουλειές…

X. «Απόρριψη έχω βιώσει και εγώ, ε και;; Αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου προχωράς παρακάτω και τα προσπερνάς με μεγάλη ευκολία… Όλα είναι θέμα θέλησης και στρατηγικής. Με την απόρριψη πεισμώνεις και γίνεσαι καλύτερος για την επομένη φορά!»

P.E. Ήξερες  τι ήθελες να γίνεις από μικρή ή προέκυψαν όλα στην συνέχεια;

X. «Εγώ από μικρή ήθελα να γίνω στρατιωτικός, μου άρεσε η εξουσία που έδινε η στολή. Να όμως που έγινα κάτι τελείως διαφορετικό που ποτέ μου δεν φανταζόμουν.»

P.E. Ποιο είναι το αγαπημένο κομμάτι στη δουλειά σου; Τα ταξίδια; Τα casting; Κάτι άλλο;

Χ. «Λατρεύω την πασαρέλα.. θα μπορούσα να το κάνω ακόμη και αφιλοκερδώς (χαχα).»

P.E. Ποια ήταν η κορυφαία στιγμή στην καριέρα σου μέχρι σήμερα; Πότε ένιωσες ευτυχισμένη στα επαγγελματικά σου;

Χ. «Όταν βγήκα το ομορφότερο μοντέλο στην Ευρώπη. Με κυριάρχησε ένα τεράστιο δέος και υπερηφάνεια για έμενα και όσα κατάφερα να κάνω στην καριέρα μου.»

P.E.  Ο χώρος της μόδας έχει και τα κακώς κείμενα. Έχει αυτό που λέμε και «αρπαχτικά». Έχεις αντιμετωπίσει κάποιον κίνδυνο ή κάποια κατάσταση που να οδήγησε στα άκρα;

Χ. «Όχι, ευτυχώς ήμουν πάντα μακριά από όλους και όλα, κοιτούσα μονάχα την δουλεία μου και αυτό με προφύλαξε από πολλά θεωρώ!»

Δείτε το video από την συμμετοχή της στο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου:


Νίκος Οικονομόπουλος - Είναι Κάτι Λαϊκά (Official Music Video 4K)

"Την αγαπώ την Πάτρα, αλλά δεν θα ζούσα μόνιμα εδώ..."

P.E. Μια νέα κοπέλα σαν και εσένα έχει ζήσει πολλά τα οποία κάποια άλλη δεν θα τα κάνει. Αναφέρομαι στην αναγνώριση, τα ταξίδια ακόμα και την οικογένεια που δημιούργησες. Χρονικά μοιάζει να είναι αρκετά δύσκολο. Έγιναν όλα στην «ώρα τους»;

Χ. «Εγώ νιώθω πως έγιναν όλα στην ώρα τους. Είχα παρά πολύ γρήγορους ρυθμούς ζωής που μέσα μου νιώθω πλήρης και από καριέρα, διασκέδαση, ταξίδια κτλ. Άρα θεωρώ πως στα 26 μου πια, είναι μια πολύ καλή ηλικία να έχω την δίκη μου οικογένεια!»

P.E. Έχεις κάποιο μυστικό ομορφιάς να μοιραστείς μαζί μας;

Χ.  «Η πραγματικά ευτυχισμένη γυναίκα λάμπει και είναι πιο όμορφη από όλες όσες έχουν 100 μυστικά ομορφιάς. Αυτό είναι για έμενα το μυστικό ομορφιάς.»

P.E. Η Πάτρα τι ρόλο έχει για σένα; Θα επέστρεφες να κατοικήσεις μόνιμα στην πόλη;

Χ. «Την Πάτρα την αγαπώ εδώ μεγάλωσα εδώ είναι όλοι οι δικοί μου άνθρωποι αλλά δεν θα μπορούσα πλέον να ζήσω μόνιμα στην πόλη γιατί δεν μπορώ να εξελίξω κάποιο κομμάτι που να αφορά την δουλεία μου.»

P.E. Το μεγάλο σου όνειρο;

Χ. «Το μεγάλο μου όνειρο το κρατώ στην αγκαλιά μου!»

P.E. Τα επόμενα σχέδια σου;

Χ. «Το ότι δεν είχα ποτέ μου σχέδια η πρόγραμμα, μου έφερε τις καλύτερες εκπλήξεις, άρα we will see!!!»