Απλή όμορφη και ταυτόχρονα λαμπερή, ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη που ήρθε στην Πάτρα ως καλεσμένη του Pink the City και του Συλλόγου Γυναικών κατά του Καρκίνου Μαστού, «Άλμα Ζωής».

Η όμορφη παρουσιάστρια δέχτηκε αμέσως την πρόσκληση που της έγινε και ανταποκρίθηκε με χαρά, δείχνοντας να συνειδητοποιεί και να καταλαβαίνει την σημαντικότητα του συμβολισμού του Pink the City, αλλά και το μήνυμα της ζωής που περνάει.

Ήρθε, μάλιστα, στην Πάτρα μαζί με την κόρη της από το βράδυ του Σαββάτου, περπατώντας μαζί την διαδρομή του Pink the City, περνώντας από το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Η ίδια έδειξε να είναι ενθουσιασμένη από την συμμετοχή του κόσμου και την ανταπόκριση των Πατρινών, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την φιλοξενία των μελών του συλλόγου, «Άλμα Ζωής».

Η γνωστή τηλεοπτική περσόνα, μίλησε και με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια για την Πάτρα, λέγοντας ότι είναι μία πόλη που της αρέσει και ας την επισκέπτεται πρώτη φορά. Σε δηλώσεις της στο patrasevents.gr μάλιστα ανέφερε πως ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που ξέρει καλά και έχει βιώσει στο περιβάλλον της .