Οι boxerinos της Παναχαϊκής και του Νίκου Πλέα έδειξαν για ακόμα μία φορά την αξία τους, σαρώνοντας με τα μετάλλια που πήραν, στην Ελευθερούπολη της Καβάλας.

Με έξι χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια και δύο χάλκινα, ο σύλλογος της Παναχαϊκής, κατάφερε και αναδείχτηκε πολυνίκης πρωταθλητής τόσο στους Παίδες – Παμπαίδες, όσο και στις Κορασίδες – Παγκορασίδες.

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που οι boxerinos της Παναχαϊκής καταφέρνουν κάτι τέτοιο. Τα αγόρια και τα κορίτσια του Νίκου Πλέα  σάρωσαν, τα πάντα στο πέρασμα τους στην Καβάλα και επέστρεψαν στην Πάτρα με δέκα στο σύνολο μετάλλια.

Συγκεκριμένα στις κορασίδες το χρυσό μετάλλιο πήραν η Μαρία Φωτοπούλου στα 46 κιλά και η Γεωργία Μαντέλη στα 63 κιλά. 

Χρυσό στις παγκορασίδες στα 50 κιλά πήρε και η Αντωνία Γιαννικοπούλου, ενώ η Αλεξία Παυλή αναδείχτηκε και πάλι 2η στα 50 κιλά.


Στα αγόρια τώρα. Στους Παμπαίδες  πήραν τα χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους ο Νίκος Κοσμάς (46 κιλά) και ο Άγγελος Ανατολάκης (50 κιλά). Στους παίδες ο Νίκος Σωτηρόπουλος αποδείχτηκε ο απόλυτος κυρίαρχος στα 80+ παίρνοντας την 1η θέση, ενώ στα 57 κιλά ο Νίκος Κουτρουμπάνος πήρε το αργυρό μετάλλιο.

Από δύο χάλκινα μετάλλια κατάφεραν να πάρουν ο Παναγιώτης Βγενόπουλος στην κατηγορία των 80 κιλών και ο Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος στα 63 κιλά.

"Δέκα στα δέκα" λοιπόν για την Παναχαϊκή, στην Ελευθερούπολη της Καβάλας με τον Νίκο Πλέα να είναι απόλυτα ικανοποιημένος για την διπλή αυτή επιτυχία της ομάδας του «τα παιδιά πήγανε την ομάδα εκεί που θέλανε, με την δουλειά, τους κόπους και τις θυσίες τους.  Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όλα όσα δώσανε», ανέφερε στο patrasevents.gr