Είναι σίγουρα από τα πιο παράξενα οχήματα που έχουμε δει σε δρόμους της Πάτρας.  

Θυμίζει κάτι από… διαστημόπλοιο και όσοι περνούσαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου από την Μαιζώνος, μπροστά από την Τριών Ναυάρχων όταν τον είδαν αναρωτήθηκαν αν κατέβηκαν... εξωγήινοι!

Και όμως το όχημα αυτό υπάρχει και ανήκει σε έναν Αγρινιώτη οδηγό που επισκέφτηκε την Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου. Το παράξενο όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες του patrasevents επί της ουσίας είναι μία κλασική «γουρούνα».

Ξέρετε τώρα το τρίκυκλο που βλέπουμε συχνά – πυκνά στους δρόμους των πόλεων και που είθισται να το παίρνουν όσοι αγαπούν τις ορεινές διαδρομές, στα βουνά.

Η «γουρούνα» αυτή βέβαια είναι διαμορφωμένη, με δερμάτινα και πολυτελή καθίσματα και φωτεινά κοντέρ, ενώ έχει μία μηχανή 2.300 κυβικών σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο ιδιοκτήτης οδηγός της.

Δεν είναι ούτε αυτοκίνητο, ούτε μηχανή, θεωρείται τρίκυκλο, αλλά όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες διαφέρει σε πολλά από το κλασικό τρίκυκλο που έχουμε ως εικόνα στο μυαλό μας.

Όπως πληροφορηθήκαμε στο Αγρίνιο υπάρχει ειδικό συνεργείο που φτιάχνει τέτοια οχήματα, μετατρέποντας τις «γουρούνες» σε… διαστημόπλοια.