Έχουμε δει σχεδόν όλα τα είδη των ζώων να βρίσκονται σε σπίτια, αυλές ή χωράφια ως κατοικίδια. Ακόμα και τα πιο περίεργα. Ή ακόμα και αυτά που είναι παράνομο να τα έχεις στο σπίτι καθώς τελούν υπό εξαφάνιση. Ο 4οχρονος Βρετανός Γκραντ Γουντ ωστόσο έχει εκατοντάδες μικρά κατοικίδια, τα οποία είναι δηλητηριώδη αλλά αρνείται να τα ξεφορτωθεί.

Ο άνδρας που είναι ειδικός στον έλεγχο παρασίτων και στις απεντομώσεις ανακάλυψε πως στο σπίτι του έχουν κάνει φωλιά πολλές αράχνες Segestria Florentina οι οποίες αναφέρονται συχνά ως «μίνι ταραντούλες». Ο 40χρονος τράβηξε μάλιστα βίντεο με τους τοίχους του σπιτιού να έχουν γεμίσει με τις αράχνες οι οποίες όπως αναφέρει η Daily Mail είναι και δηλητηριώδεις.

Ο πατέρας δύο παιδιών ανακάλυψε τη φωλιά πριν από ένα χρόνο όταν οι «ταραντούλες» ήταν περίπου 100. Τώρα έχουν ξεπεράσει τις 400 αλλά παρόλες τις προτροπές να τις εξαφανίσει για την ασφάλεια του ίδιου και των παιδιών του εκείνος αρνείται. «Δεν θέλουν να επιτεθούν στους ανθρώπους. Αν όμως σας δαγκώσει μία από αυτές θα το καταλάβετε. Τα πάμε καλά μαζί τους στο σπίτι και μπορώ να τις παρατηρώ. Γιατί να τις διώξω;».


Hundreds of venomous 'mini tarantulas' with glowing green fangs invade the home