Αγωνίστηκε για να πάρει μία θέση στον τελικό, σε μία διοργάνωση που έγινε στο Παρίσι και στην οποία συμμετείχαν οι καλύτεροι μαχητές του κόσμου, αλλά τελικά δεν το κατόρθωσε.

Ο Πατρινός πρωταθλητής Δήμος Ασημακόπουλος, απέδειξε για ακόμα μια φορά την μεγάλη του κλάση. Έπαιξε κόντρα στον πρωταθλητή της Γαλλίας, Brayan Matias, σε μία δυνατή μάχη που ήταν αμφίρροπη έως το τέλος της και κρίθηκε μόνο στις λεπτομέρειες.

Ο αθλητής του Σπάρτακου (Γκάζης – Καραλής) έδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς ταλαντούχους μαχητές του Muay Thai στην χώρα μας. Ο ίδιος στενοχωρημένος που δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του, ικανοποιημένος όμως από την εμφάνιση που είχε, τόνισε:

«Δεν κατάφερα να πάρω την νίκη σήμερα καθώς έχασα στα σημεία από το Γάλλο πρωταθλητή. Είναι τιμή μου που αγωνίστηκα σε ένα τουρνουά με τους καλύτερους μαχητές, με επαγγελματίες elite αθλητές.

Στόχος μου είναι και τα επόμενα πρωταθλήματα της IFMA, καθώς η εμπειρία ήταν τρομερή και μπορεί να σε κάνει μόνο καλύτερο! Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Ελλάδας, εκπροσωπώντας μια πολεμική τέχνη με όλη μου τη ψυχή».

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον χορηγό του, τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Καλλέργη, τους δασκάλους του Καραλή και Γκάζη, αλλά και τους αρχηγούς της εθνικής αποστολής στο Παρίσι, τον Παύλο Καπώνη και τον Νάσο Αργυρόπουλο.