Παιδικές φωνές γέμισε σήμερα το Δημαρχείο της Πάτρας.

Μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Δημοτικού (Γ1, Γ2) από το 47ο Σχολείο της Πάτρας, συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια Κατερίνα Μιχαλάκου και τις δασκάλες, Μαρία Μαματά και Σοφία Τόλη, ξεναγήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο και αμέσως μετά συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, από τον οποίον πήραν συνέντευξη. Πρόθυμος ο Δήμαρχος απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα, που αφορούσαν τον ίδιο ως Δήμαρχο, τον Δήμο, αλλά και το σχολείο τους. Ο Δήμαρχος με πολύ απλά λόγια εξήγησε στους μικρούς μαθητές μέσα σε λίγα λεπτά, τον τρόπο λειτουργία του Δήμου.

Στην αρχή της συνάντησης, τα παιδιά πρόσφεραν στον Δήμαρχο έναν πίνακα ζωγραφικής, με τα ονόματά τους, στον οποίο απεικόνιζαν τα δικά τους μηνύματα: Αγάπη, Ισότητα, Σεβασμός, Ανοχή, Συνεργασία, Ελπίδα, Διαφορετικότητα, Αδελφοσύνη.

Όσο για τις ερωτήσεις, ήταν άκρως ενδιαφέρουσες, ξεχώρισε αυτή που ρώτησαν τα παιδιά τον Δήμαρχο ποια είναι πιο δύσκολη δουλειά του γιατρού ή του Δημάρχου;

Ο Δήμαρχος συζητώντας με τα παιδιά για τα προβλήματα στο σχολείο τους, τους είπε ότι είναι συνεχής η προσπάθεια του Δήμου ο οποίος εξαντλεί κάθε δυνατότητα για να ομορφύνουν τα σχολεία και οι χώροι τους.