Τα όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας πραγματικά σοκάρουν, αφού πολλά ανυποψίαστα κορίτσια, φέρεται πώς έχουν πέσει «θύματά» του.

Υπήρξαν όμως και αυτά τα πιο τολμηρά, που δεν δίστασαν να δώσουν στη δημοσιότητα τους «καυτούς» διαλόγους μαζί του, όπου τους έταζε λαγούς με πετραχήλια για να τις δελεάσει και στη συνέχεια να τους κάνει ερωτικές προτάσεις έναντι υψηλών αμοιβών.

Ο εν λόγω άντρας που συστηνόταν ως ιδιοκτήτης site που είχε να κάνει γύρω από το μόντελινγκ, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν πολλά κορίτσια, τις πλησίαζε μέσω Facebook ζητώντας τους ραντεβού όπου θα τους πρότεινε «χρυσές» δουλειές! Όπως εκείνες υποστηρίζουν, τους έριχνε ως τυράκι στη «φάκα» το ότι έχει μεγάλες γνωριμίες στον ΑΝΤ1, αλλά και με ιδιαίτερη φιλία με γνωστό νεαρό ηθοποιό.

Όπως αναφέρει το iapopsi δεν ήταν λίγες αυτές όμως που θέλησαν να τον «δώσουν» ενημερώνοντας για την παράνομη δράση του, τον γνωστό επί του μοντελινγκ, Νίκο Μπάμπαλη, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook κατήγγειλε το γεγονός, δίνοντας φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις συνομιλίες του ιδιοκτήτη του site με τα ανυποψίαστα κορίτσια που εν άγνοιά τους προσπαθούσε να τις ωθήσει σε βίζιτες, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζονται εκείνες.

Δείτε τους διαλόγους: