Είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες στον Πατρινό οπερατέρ Περικλή Αγγελόπουλο ο οποίος είναι η "ψυχή" του Survival Secret από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα.

Πλέον μαζί με τον εξίσου Πατρινό οπερατέρ Χρήστο Ορτέντζιο θα βρίσκονται στις Σεϋχέλλες για λίγο διάστημα και ο λόγος είναι και πάλι το ριάλιτι "επιβίωσης".

Από την Κουρούτα το Survival Secret φεύγει για μέρη εξωτικά και από την παραγωγή επιλέχθηκαν οι δύο τεχνικοί που θα καλύψουν τις ανάγκες του παιχνιδιού για όσο καιρό χρειαστεί.

Οι δύο Πατρινοί οι οποίοι είναι ταλαντούχοι και επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν έχουν ένα αρκετά μεγάλο βιογραφικό το οποίο έλαβαν σοβαρά υπόψιν τους οι συντελεστές του Survival που τους έστειλαν Σεϋχέλλες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον θα μαθαίνουμε πρώτοι τα νέα από το παιχνίδι του "Ε" μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτούν οι ίδιοι στα προσωπικά τους προφίλ στα social media!

Μπορεί να μην λένε πολλά όμως παίρνουμε μια καλή ιδέα από το τι γίνεται backstage. Να θυμίσουμε πως όσοι αποχώρησαν από την Κουρούτα τους έγινε πρόταση από την παραγωγή να επιστρέψουν και θα τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία αλλά αυτή τη φορά στις… Σεϋχέλλες.

Εκεί λοιπόν θα γίνονται ατομικές μονομαχίες μεταξύ των παικτών και θα κάποιοι θα βρεθούν στον ημιτελικό, ενώ όσοι είναι στην Κουρούτα δε θα γνωρίζουν για τους παίκτες που βρίσκονται αρκετά μακριά μαχόμενοι για το μεγάλο έπαθλο που θα διεκδικήσουν στο τέλος.


Φωτό από το facebook του Χρήστου Ορτέντζιο