Λόγω των χαλεπών καιρών που ζούμε κοινωνικά και οικονομικά και δεδομένης της επιτακτικής ανάγκης του κόσμου για ενημέρωση, το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο – Ινστιτούτο ΙΡΛΕΝ Ελλάδας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την διοργάνωση της 6ης Πανελλήνιας Ημερίδας Μαθησιακών Διαταραχών με τίτλο «Κάτω από την επιφάνεια των μαθησιακών διαταραχών» αφιλοκερδώς.

Ως εκ τούτου, η παρακολούθηση της ημερίδας από το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο για το κοινό της Πάτρας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ δήλωση συμμετοχής.

Πρόκειται για μία ανιδιοτελή προσπάθεια, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γονέων και ειδικών που έχουν σχέση με τις μαθησιακές & αναπτυξιακές διαταραχές γενικότερα.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν μοναδικές επαναστατικές αντιλήψεις και θεραπείες στηριγμένες στην διεθνή επιστημονική έρευνα και στην πολύχρονη εμπειρία, με Διεπιστημονική προσέγγιση από ειδικούς, οι οποίοι θα αναλύσουν το πολυδιάστατο αυτό θέμα, ο καθένας από την δική του πλευρά με μεθόδους θεραπείας που εστιάζουν στην λειτουργία του εγκεφάλου και ως εκ τούτου στη ρίζα του προβλήματος.

Επιπλέον θα παρουσιαστεί βιντεοσκοπημένο υλικό πραγματικών συνεδριών προ και μετά θεραπείας με πραγματικές μαρτυρίες παιδιών και γονέων για κάθε μαθησιακή Διαταραχή ξεχωριστά!!!

Υπεύθυνος διοργάνωσης είναι ο κος Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος λογοθεραπευτής, ειδικός Παιδαγωγός Irlen Diagnostician, S. I., INPP Sc. P. Ειδικευμένος στις Μαθησιακές Διαταραχές (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK, Irlen Institute International HQ USA) Διευθυντής Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Πάτρας και του Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας. Υπεύθυνος  διαγνώσεων Κύπρου Ιταλίας, Βουλγαρίας και Ην. Αραβικών Εμιράτων.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα 21 Οκτωβρίου 2017, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Συμπόσιο» και οι ώρε διεξαγωγής της Ημερίδας είναι 9:00 – 16:00.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνοντας το Δελτίο Εγγραφής στην ιστοσελίδα του Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου – Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας. www.mpoxatziar.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2610433852 ή στείλετε μας email στο [email protected]

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος

Λογοθεραπευτής – Ιrlen Diagnostician – Clinic Director - trainer, S.I INPP S. P.

Διευθυντής Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Πάτρας & Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας

Sensory Integration Therapist

INPP School Program (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK)

Θεραπευτής Lidcombe(Τραυλισμός προσχολικής ηλικίας - εκπαίδευση γονέων)

Ειδικευμένος στην Αμερική(Ιrlen Institute International HQ, L. Beach, USA)

Υπεύθυνος Διαγνώσεων Ίρλεν Κύπρου, Ιταλίας & Oμάν - Εκπαιδευτής Ίρλεν

www.mpoxatziar.gr