Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα θα είναι λίγο διαφορετική σήμερα. Τα πράγματα αλλάζουν καθώς η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση που σε κάνει να αποφεύγεις τις σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις. Βέβαια, το καλό είναι ότι είσαι σε θέση να αντιληφθείς πιο σφαιρικά τις υποθέσεις που σε αφορούν ή τα προβλήματα που καλείσαι να λύσεις. Ωστόσο, η στιγμή δεν σε βοηθάει να οδηγηθείς σε μια τελική επιλογή. Παράλληλα, η δυσμενής όψη της Σελήνης με τον Κρόνο σε κάνει λίγο μελαγχολικό και πιεστικό προς τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα σήμερα έχοντας καλή διάθεση, κέφι και χαμόγελο. Προσπάθησε να διώξεις την απαισιοδοξία που προσπαθεί να φωλιάσει μέσα σου και να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να δεις τα πράγματα με πιο φωτεινά χρώματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια μέρα που καλύτερα να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις. Επίσης, δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από ζητήματα που χρειάζονται δυναμικές ενέργειες. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να είσαι εγκρατής, γιατί μπορεί εύκολα να σε παρασύρει η χαρά και η αισιοδοξία.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να κινείσαι πιο διπλωματικά σήμερα, οπότε καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με εκείνα τα ζητήματα που απαιτούν μια τέτοια στάση. Δεν είσαι σε θέση να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και να πάρεις μια συγκροτημένη, οριστική απόφαση. Για το λόγο αυτό, προτίμησε να γεμίσεις το χρόνο σου με πιο διασκεδαστικές ασχολίες. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, ξεκουράσου και πέρνα καλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μακριά από σκοτούρες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έχεις μια ικανοποιητική ημέρα, χωρίς πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου. Δεν σε ευνοεί ο Ερμής στον Ζυγό, άλλωστε. Προτίμησε να κάνεις μαζί του πιο διασκεδαστικά πράγματα χωρίς άγχη και πίεση. Φρόντισε να μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η ημέρα δεν σε βοηθάει να χειριστείς περίπλοκες καταστάσεις που θέλουν ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Οπότε, φρόντισε να ασχοληθείς με την ενίσχυση των καλών εργασιακών σχέσεων. Στα οικονομικά, προσπάθησε να περιορίσεις την αναβλητικότητά σου και να ελέγξεις τον αυθορμητισμό. 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ερμής στον Ζυγό δημιουργεί μια πιο ανάλαφρη κατάσταση, χωρίς τακτ, χωρίς αποφασιστικότητα και συγκροτημένη σκέψη. Ωστόσο, είσαι σε θέση να αντιληφθείς με πιο σφαιρικό τρόπο τις καταστάσεις και αυτό να σου δώσει μια ιδιαίτερη ματιά απέναντι στα πράγματα. Προτίμησε να διασκεδάσεις, εκτονώνοντας την πίεση που έχεις συγκεντρώσει από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Απόφυγε τα ψεματάκια που νιώθεις ότι σε προστατεύουν από τις κακοτοπιές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό να τα πας καλά. Δεν έχεις διάθεση για τσακωμούς ή διαπληκτισμούς, οπότε προτιμάς να είσαι πιο ευέλικτος και να ξεγλιστράς από ό,τι σε χαλάει. Διασκέδασε και άφησε τις σοβαρές υποθέσεις για άλλη στιγμή που θα μπορείς να τις χειριστείς με περισσότερη υπευθυνότητα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η ημέρα αναμένεται ικανοποιητική. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες σου και μην αφήνεις την απογοήτευση να κυριαρχεί στη συμπεριφορά σου. Δες πιο θετικά τις καταστάσεις και προσπάθησε να διασκεδάσεις τις αρνητικές εντυπώσεις. Στα οικονομικά, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή, καθώς δεν θα είσαι τόσο πρακτικός όσο χρειάζεται. 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα μπορέσεις να διασκεδάσεις περισσότερο, παρά να ασχοληθείς με ζητήματα που χρειάζονται σκέψη και κριτική άποψη. Δεν ενδείκνυται η ημέρα για κάτι τέτοιο. Δεν είσαι αρκετά πρακτικός, για αυτό φρόντισε να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια σε επαγγελματικά ζητήματα και όχι μόνο. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί μια τάση αυτολύπησης και σε ωθεί να αναζητήσεις την επιβεβαίωση. Μην πιέζεις τους άλλους ασφυκτικά για να βρεις την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια ήσυχη ημέρα με τον σύντροφό σου, αναζητώντας την ηρεμία και διατηρώντας τη συζήτηση γύρω από ανάλαφρα θέματα. Καλό είναι να μην θίξεις πιο ουσιώδη ζητήματα, γιατί δεν είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς σωστά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά καλό είναι να ακολουθήσεις την τάση που νιώθεις και να αποφύγεις συγκρούσεις και εντάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους. Η ημέρα σε ωθεί σε μια πιο χαλαρή στάση και καλό είναι να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποθέσεις σου χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Στα οικονομικά καλό είναι να μην πάρεις ρίσκα. Κινήσου συντηρητικά. 

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός και ευχάριστος, έχοντας την τάση να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις παρά να ασχοληθείς με βαρυσήμαντες υποχρεώσεις. Ίσως είναι μια καλή ημέρα για να την εκμεταλλευτείς προς όφελος των προσωπικών σου ευχαριστήσεων ή για να την αφιερώσεις σε πρόσωπα που αγαπάς. Απόφυγε τα ψεματάκια που θέλεις να πεις για να ξεγλιστρήσεις. Καλύτερα να είσαι ειλικρινής και οι άλλοι θα δείξουν κατανόηση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές και μπορείς να έχεις μια τρυφερή ημέρα με τον σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις πράγματα μαζί του που θα σας διασκεδάσουν και θα σας ξαλαφρώσουν από το άγχος της ημέρας. Φρόντισε μόνο να αφήσεις την ανασφάλειά σου μακριά από τη σχέση σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η ημέρα δεν σε βοηθάει να βάλεις τάξη και να ασχοληθείς σοβαρά με σημαντικές περιπτώσεις. Είσαι αρκετά αναβλητικός και μάλλον αναποφάσιστος. Οπότε σε καμιά περίπτωση μην προγραμματίσεις επαγγελματική συνάντηση για σήμερα. Η οικονομική σου κατάσταση χρειάζεται σοβαρότητα, για αυτό αντιμετώπισέ την όπως της πρέπει. 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο Ερμής στον Ζυγό σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με λογική και να δημιουργείς μια πιο σφαιρική άποψη για τις καταστάσεις. Βέβαια, αυτή η στάση παραμένει σε επίπεδο παρατήρησης και θεωρίας, καθώς αδυνατείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα ή να επιλέξεις μια κατεύθυνση. Αμφιταλαντεύεσαι, αδυνατώντας να υπερισχύσεις της διστακτικότητάς σου. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, εκφράζεις μια αδυναμία στον ψυχολογικό τομέα, νιώθοντας αρκετά ανασφαλής και επηρεάζοντας έτσι τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να επιλέξεις εσύ τον τρόπο που θα περάσεις. Οι τάσεις σε ωθούν να περάσεις όμορφα και διασκεδαστικά από τη μια, αλλά σου βγάζουν, επίσης, και καταθλιπτικές τάσεις. Θα έχεις την ανάγκη να σε τονώσει ο σύντροφός σου και για αυτό μπορεί να είσαι ασφυκτικά πιεστικός. Τί προτιμάς;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να κρατήσεις μια αξιοπρεπή στάση σήμερα, χωρίς να εμπλακείς σε συζητήσεις γύρω από σημαντικά ζητήματα. Η ημέρα δεν σε βοηθάει επίσης, να λύσεις προβλήματα, καθώς δεν μπορείς να φτάσεις με σιγουριά σε μια απόφαση. Τα οικονομικά μπορούν να εξελιχθούν καλά αρκεί να φερθείς ώριμα και υπεύθυνα. 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, κάνε μια προσπάθεια και άφησε έξω από τη ζωή σου τα αρνητικά συναισθήματα που σε κάνουν να «μειώνεις» τον εαυτό σου. Αξίζεις πολλά και είσαι ικανός να επιτύχεις, αλλά αυτό θα πρέπει να το πιστέψεις εσύ πρώτα. Μην ζητάς από τους γύρω σου να σε τονώσουν αν δεν το κάνεις εσύ πρώτα. Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου και αυτό ενισχύει την αναποφασιστικότητά σου. Ναι μεν, μπορείς να σκεφτείς ισορροπημένα, αλλά δεν καταλήγεις πουθενά. Σταμάτα να κάνεις κύκλους γύρω από τα ίδια και τα ίδια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να επιλέξεις να είσαι χαρούμενος σήμερα. Βρες τρόπους να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ξεχάσεις ό,τι σε βαραίνει. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει σε αυτό, οπότε μην χάσεις την ευκαιρία να διώξεις τα τοξικά συναισθήματα από πάνω σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες σήμερα. Έχεις την τάση να ξεγλιστράς από ό,τι σε πιέζει, προκειμένου να αποφύγεις το βάρος των επιλογών σου. Στα οικονομικά, θα πρέπει να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να ασκείς καλύτερο έλεγχο. 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, αν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις καλύτερα να το αναβάλλεις. Σήμερα είσαι σε θέση να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και να δεις σκοπιές που μέχρι τώρα σου ήταν άγνωστες. Ωστόσο, δεν μπορείς να οδηγηθείς σε στέρεα συμπεράσματα και να τα υπερασπιστείς. Μοιάζεις να φάσκεις και να αντιφάσκεις. Προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα για να νιώσεις καλύτερα, πιο ανάλαφρος και με λιγότερο άγχος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου έχεις ανάγκη να μιλήσεις με το ταίρι σου, να του εκφράσεις την ανασφάλεια και τους φόβους σου, πιστεύοντας ότι έτσι θα καταφέρεις να λάβεις κολακευτικά σχόλια που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μη γελιέσαι. Φρόντισε να είσαι καλά εσύ με τον εαυτό σου και ύστερα θα μπορέσεις να έχεις και μια ισορροπημένη σχέση.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να καταβάλεις διπλή προσπάθεια σήμερα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Ο Ερμής στον Ζυγό σε κάνει να αμφιταλαντεύεσαι, νιώθοντας μεγάλη δυσκολία να κάνεις τις επιλογές σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με περισσότερη πρακτικότητα. 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής στον Ζυγό σου χαρίζει ισορροπημένη σκέψη που σε κάνει να κερδίζεις πόντους και μαζί τη συμπάθεια των γύρω σου. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι μπορείς να δεις τα πράγματα συνολικά, ξεφεύγοντας από την προσωπική σου πεποίθηση, δεν είσαι σε θέση να πάρεις μια απόφαση με πυγμή και αυτοπεποίθηση. Για αυτό βρίσκεις διάφορους τρόπους να ξεγλιστρήσεις, αποφεύγοντας ακόμη και τις άμεσες συζητήσεις. Καλύτερα είναι να χαλαρώσεις σήμερα και να αφήσεις την καλή διάθεση που σου χαρίζει το σύμπαν να σε παρασύρει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προτίμησε να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που θα προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση σε εσένα και το ταίρι σου. Μην ανοίξεις συζητήσεις που απαιτούν απαντήσεις. Δεν είσαι σε θέση να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσεις κάτι με σθένος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά ασχολήσου καλύτερα με τις εκκρεμότητες και μην μπεις στη διαδικασία να διευθετήσεις σημαντικές υποθέσεις. Οι συζητήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους θα σε οδηγήσουν σε προβληματισμό, αδυνατώντας όμως να βγάλεις τα προσωπικά σου συμπεράσματα. Στα οικονομικά, κινήσου με φειδώ για να διατηρήσεις την ισορροπία. 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη σε αρνητικό όψη με τον Κρόνο σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογία, κάνοντάς σε να νιώθεις βαθιά θλίψη και λύπηση για τον ίδιο σου τον εαυτό. Νιώθεις τις ικανότητές σου περιορισμένες και αδυνατείς να βγάλεις στην επιφάνεια την αυτοπεποίθησή σου. Για το λόγο αυτό δημιουργείς πίεση στον περίγυρό σου, που αφ’ ενός είναι αναγκασμένο να εισπράττει την τοξικότητα αυτή και αφ’ ετέρου προσπαθεί να τονώσει τον δυναμισμό σου. Χαλάρωσε, διασκέδασε και μην υποκύπτεις στα παιχνίδια του μυαλού.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αφήσεις τις άσχημες σκέψεις και να επιλέξεις να περάσεις την ημέρα πιο διασκεδαστικά με το ταίρι σου. Έχετε ανάγκη και οι δυο από εκτόνωση και ηρεμία. Το καλό είναι ότι κανείς από τους δυο δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει μια αντιπαράθεση, οπότε το ήρεμο κλίμα είναι σχεδόν εξασφαλισμένο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου δεν αναμένονται να έχουν ιδιαίτερες εξάρσεις. Με ηρεμία μπορείς να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποχρεώσεις, χωρίς να αναγκαστείς να κάνεις σημαντικές επιλογές. Στα οικονομικά, διατήρησε τη συντηρητική στάση και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μπορείς να κινηθείς πολύ διπλωματικά, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό. Έτσι, μπορείς να βρεις τρόπους να φτάσεις με κάποιο τρόπο στις συμφέρουσες για εσένα λύσεις. Βέβαια, σε ζητήματα που χρειάζονται κριτική ικανότητα δεν αναμένεται να είσαι και πολύ δυνατός παίκτης. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια αδυναμία να ξεκαθαρίσεις τί πραγματικά θέλεις. Ωστόσο, είσαι σε θέση να δεις τα ζητήματα από πολλές πλευρές και να κατανοήσεις οπτικές διαφορετικές από τη δική σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά προτίμησε πιο ασφαλείς επιλογές που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Το κλίμα είναι ιδανικό για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, να γελάσεις με την ψυχή σου, κάνοντας κάθε σκοτούρα να μοιάζει μηδαμινή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν ίσως προτάσεις αλλά θα πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να αποφασίσεις, καθώς προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις τη ζυγαριά σου που φαίνεται να γέρνει πότε από εδώ και πότε από εκεί. Στα οικονομικά, μην πάρεις καμιά απόφαση για σήμερα. Απλά κινήσου με σταθερότητα. 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, φροντίζει να σου χαλάσει τη διάθεση, κάνοντάς σε να νιώθεις ανασφαλής και τρομερή έλλειψη αυτοπεποίθησης σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Μην υποκύψεις στην πίεση αυτή. Διώξε μακριά τις σκέψεις που σε ταλανίζουν και ενίσχυσε την τάση που σου χαρίζει ο Ερμής στον Ζυγό, κάνοντάς σε πιο ανάλαφρο, διασκεδαστικό και γελαστό. Δεν χρειάζεται να βρεις τις λύσεις για τα πάντα σήμερα. Απλά πέρνα καλά με τα πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια ήσυχη βραδιά με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σε συγκινεί και θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα. Άφησε το χαμόγελό σου να ασκήσει τη γοητεία του, να κάνει την ατμόσφαιρα πιο ζεστή, δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα για τους δυο σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν έτσι όπως τα θέλεις αν φροντίσεις να παίξεις έξυπνα το παιχνίδι σήμερα. Είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις σχετικά με διάφορα ζητήματα, οπότε είναι σοφό να κρατήσεις τις αποστάσεις σου εκεί που πρέπει. Στα οικονομικά, μπορείς να διατηρήσεις μια συντηρητική συμπεριφορά για την οποία δεν θα μετανιώσεις αργότερα.