Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του bodybuilding, με την Πάτρα να έχει για ακόμα μία φορά δυναμική παρουσία.

Ο λόγος για την διοργάνωση NGBA - 1st King and Queen, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του bodybuilding, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αυτός που κατάφερε για ακόμα μία φορά να ξεχωρίσει από πλευράς Πάτρας, ήταν ο Νίκος Τσικαλάκης που επέστρεψε με διακρίσεις και πρωτιές, δικαιώνοντας την φήμη που έχει αποκτήσει ως αθλητή διεθνούς βεληνεκούς.

Ο Νίκος Τσικαλάκης, αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία Classic Physique, ενώ πήρε και το βραβείο του καλύτερου ποζέρ του αγώνα. Παράλληλα, βγήκε τρίτος στην κατηγορία Masters Over 40, παίρνοντας έτσι ένα ακόμα μετάλλιο στην διοργάνωση.


Ο Νίκος Τσικαλάκης ήταν αναμφίβολα, από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί αθλητές του bodybuilding, αλλά και κόσμος από την Πάτρα που αγαπά το συγκεκριμένο άθλημα, όπως οι Λαϊνάς - Λαμπρόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Τσικαλάκης σε ανάρτησή του για τις νέες επιτυχίες του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγάλη βοήθεια που είχε από τον προπονητή του Πολύβιο Δεληγιάννη, τον Στέφανο Λαϊνά, αλλά και τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο.

Έδωσε επίσης συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, ενώ τόνισε ότι η επιτυχία του αυτή ήρθε μετά από δύο με τρία χρόνια σκληρής προετοιμασίας και δουλειάς.