Βράδυ Σαββάτου και για ακόμη μια φορά έγινε χαμός στο Σουρωτήρι, με δεκάδες φοιτητές να γεμίζουν τα τραπέζια, σε ένα κλίμα «διονυσιακό» που δύσκολα μπορεί να συναντήσεις σε κάποιο άλλο μαγαζί της Πάτρας.

Η αλήθεια είναι ότι, το αγαπημένο στέκι των φοιτητών, στην Κολοκοτρώνη, έχει μία αυθεντικότητα και κάτι το ξεχωριστό, για να διασκεδάσει κανείς, αφού δεν χρειάζεται να κάνει ούτε κάποιο live, ούτε να διοργανώσει κάποιο event.

Κουβέντα, μεζέδες, ούζα, τσίπουρα και κρασί και φυσικά μουσική. Πολλή μουσική που ξεκινάει από τους χαμηλούς μουσικούς τόνους και φτάνει κάποια στιγμή στα πιο δυνατά, εκεί που ο ρυθμός σε αναγκάζει να σηκωθείς να χορέψεις.


Είναι το μοναδικό τσιπουράδικο και μεζεδοπωλείο που από τις 12 και μετά, όταν τα φώτα χαμηλώνουν και τα τραπέζια έχουν ήδη αδειάσει τις πρώτες μποτίλιες με κρασί και τα καραφάκια με το ούζο, μετατρέπεται σε κάτι σαν... κλαμπ.

Το Σουρωτήρι είναι το… χωνευτήρι της διασκέδασης, είναι το μαγαζί που «σουρώνεις» και όταν σουρώνεις και είσαι στο κέφι, όλα επιτρέπονται.

Το φλερτ, οι κλεφτές ματιές, τα φιλιά, το κούνημα των γοφών, το τραγούδι και οι γυροβολιές. Αρκεί να περνάς καλά. Και στο Σουρωτήρι πάντα καλά περνάς!

Δείτε φωτογραφίες από το περασμένο Σάββατο: