Το Pink the City που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 22 Οκτωβρίου, δεν θα έχει μόνο ροζ χρώμα.

Το ροζ φυσικά θα είναι το κυρίαρχο, όμως θα έχει και άλλα χρώματα, όπως πολύχρωμη είναι η δύναμη και η θέληση για την ζωή που είναι και το βασικό μήνυμα που περνάει η εκδήλωση του «Άλμα Ζωής».

Πρόκειται για μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός στην Πάτρα και θα έχει και το μπλε χρώμα, το χρώμα των εθελοντών, οι οποίοι θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να διεκπεραιώσουν και να φροντίσουν την άψογη οργάνωση του αγωνιστικού δρώμενου, στο οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος και φέτος χιλιάδες Πατρινοί.

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει προ πολλού για τους διοργανωτές και τα μέλη του Άλμα Ζωής Πάτρας, που όπως κάθε Οκτώβριο - μήνα διεθνώς αφιερωμένου στην ενημέρωση για αυτή την αρρώστια - πραγματοποιούν την μεγάλη αυτή εκδήλωση του Pink the City.


Η Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines συμμετέχει και φέτος ενεργά στην εκδήλωση αυτή που σκορπίζει το μήνυμα της ζωής και της αισιοδοξίας, συντελώντας στο να πάψει ο καρκίνος του μαστού να αποτελεί ένα ταμπού και ένα στερεότυπο για χιλιάδες γυναίκες.

Η εταιρεία που έχει ένα σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο να επιδείξει, είναι αυτή που έχει αναλάβει την χορηγία των μπλε t-shirts, με τα οποία θα ντυθούν οι εθελοντές που θα βοηθήσουν στην διοργάνωση του Pink the City και που χωρίς αυτούς, δύσκολα θα μπορούσε να υλοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση.

Έτσι οι άνθρωποι της Euroline Σ.  Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines, μαζί με τα μέλη του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου το περασμένο Σάββατο και μοίρασαν στους εθελοντές του Pink the City τα μπλε μπλουζάκια που θα φορέσουν.

Δείτε φωτογραφίες: