Αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως Μάικλ Κίτον και Τιμ Μπάρτον εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψουν με τη δεύτερη ταινία του Beetlejuice σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας

Ο Μάικ Βουκαντίνοβιτς είναι εκείνος που αναμένεται να ξαναγράψει το σενάριο για το σίκουελ της ταινίας Beetlejuice, το οποίο διόλου δεν αποκλείεται να δούμε στους κινηματογράφους το επόμενο διάστημα. Παρά το γεγονός πως τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο, οι Τιμ Μπάρτον (σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας) και Μάικλ Κίτον (πρωταγωνιστής) είναι θετικοί στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Σκαραροζούμη.

Οι δυο τους άλλωστε, όπως αναφέρει το deadline, δουλεύουν για την live to action μεταφορά της κλασικής ταινίας του Disney, Dumbo και φέρονται ενθουσιασμένοι με το ενδεχόμενο ενός σίκουελ. Το κλασικό Beetlejuice σκηνοθετήθηκε το 1988 και απέκτησε με τα χρόνια χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές.

Ένα κορίτσι (η μικρή Γουανόνα Ράιντερ) απελευθερώνει από λάθος ένα φάντασμα - πειραχτήρι που επιθυμεί να "κάνει έξωση" στους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Ο Βουκαντίνοβιτς ανέλαβε το σενάριο της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Rememory, αλλά και του Mr. Toad's Wild Ride.