Με λαχτάρα ετοιμάζονται οι Πατρινοί επιχειρηματίες να γιορτάσουν το "πατροπαράδοτο έθιμο" του Halloween στην Ελλάδα, παρασύροντας και εμάς στην ιδιαίτερη γιορτή της κολοκύθας.

Φυσικά δεν είναι μόνο οι καταστηματάρχες αλλά και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών όπως θα δείτε στην συνέχεια... 

Μην αναρωτιέστε πως φάγαμε το κόλλημα με το Χαλοουίν. Πόλη του καρναβαλιού είμαστε όλο και μια στολή από βαμπίρ θα έχουμε στην ντουλάπα μας. Δεν καλούμαστε λοιπόν, να γίνουμε Αμερικανάκια αλλά να διασκεδάσουμε σε parties ντυμένοι σαν και τους κινηματογραφικούς ήρωες του Τιμ Μπάρτον.

Αρχικά να πούμε πως η νύχτα της 31ης Οκτωβρίου στην Αμερική τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται σε κάτι τρομαχτικό και επισκέπτονται τα σπίτια μαζεύονται γλυκά με την φράση "Trick or Treat".

Αυτήν την μυστικιστική χροιά θα αποκτήσει και η Πάτρα από άκρη σε άκρη και σε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε τα στέκια εκείνα που θα δείτε "φαντάσματα", "βαμπίρ", "μάγισσες" και εγκληματίες συγκεντρώσαμε τις χαλοουίν διευθύνσεις...

Night Of The Living Decks - Haloween Party @ Μοre Steps Naja

To Χάλοουϊν (Halloween) είναι γιορτή του δυτικού κόσµου που γιορτάζεται την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία ο κόσµος µεταµφιέζεται, κατά κανόνα σε κάτι «τροµακτικό».

Τα µικρά παιδιά επισκέπτονται σπίτια µαζεύοντας γλυκά, ενέργεια γνωστή ως «trick or treat» (σκανταλιά ή κέρασµα). Το Halloween δηλώνει την παραµονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day – All Saints Day) και συνδέεται µε την υπερφυσική δραστηριότητα. Πολλές πολιτιστικές παραδόσεις θεωρούν την ηµέρα αυτή ως µία από τις ελάχιστες µέρες που µπορεί να επιτευχθεί επαφή µε τον κόσµο των πνευµάτων καθώς και ότι είναι η µέρα που η µαγεία, και γενικότερα οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει να κάνει µε το υπερφυσικό, είναι στο ζενίθ.

Το «More Steps Naja» στις σκάλες Γεροκωστοπούλου σας καλεί λοιπόν στο πιο τροµακτικό πάρτι της χρονιάς, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου για να µπείτε µαζί του στο κλίµα των γιορτών!

Προτεινόµενο dresscode: φάντασµα, βαµπίρ, µούµια.

Halloween στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Για ακόμα μία χρονιά, το Halloween Party της εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών επιστρέφει ακόμα καλύτερο.

Η εκδήλωση αυτή κάθε χρόνο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία καθώς συγκεντρώνει πάνω από 500 άτομα, τα περισσότερα ντυμένα σύμφωνα με τη θεματολογία της spooky αυτής βραδιάς.

Φέτος, ετοιμαστείτε για ένα πιο δυνατό και ανανεωμένο event, με techno ακούσματα, ελεύθερη είσοδο και την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο θέατρο της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 23:00.

Πιθανόν όπως και την περσινή χρονιά να υπάρξουν λεωφορεία για την μεταφορά στο Πανεπιστήμιο θα σας ενημερώσουμε σύντομα...

Say What Athens @Boudoir

Το καθιερωμένο Halloween party της Say What Athens πάει στην Πάτρα!

Στις 28 Οκτώβιου η Say What ντύνεται και γιορτάζει την πιο τρομακτική μέρα της σεζόν στην Πάτρα, στο Boudoir.

Ετοιμάσου για μια βραδιά γεμάτη ιστούς, νεκροκεφαλές και πολύ μουσική. Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ντυθείς και να μπεις στο μοναδικό vibe του Halloween.

Για κρατήσεις στείλτε μήνυμα στο Say What Athens ή επικοινωνήστε στο 6949968161.