Το «Still Standing» είναι το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 με την Μαρία Μπεκατώρου.

Η ολοκαίνουρια εκπομπή γνώσεων έκανε πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου, με τους παίκτες να προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι μέχρι το τέλος, αποφεύγοντας ουσιαστικά να μην χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

O βασικός διαγωνιζόμενος ξεκινά στο κεντρικό «ρινγκ» του studio, περικυκλωμένος από 10 αντίπαλους παίκτες, τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει σε 10 γρήγορους και συναρπαστικούς γύρους με ερωτήσεις γνώσεων.

Καθώς αδειάζει η κλεψύδρα, ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί να είναι ο τελευταίος «επιζών», αφού εάν τελειώσει ο χρόνος και δεν έχει πει τη σωστή απάντηση, χάνει το χρηματικό ποσό που του αντιστοιχεί και «εξαφανίζεται» από το παιχνίδι, στην κυριολεξία.

Το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στους διαγωνιζόμενους να κερδίσουν, σε δέκα ταχύτατες μονομαχίες γνώσεων και να επικρατήσουν των 10 αντιπάλων, με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Κάτι τέτοιο έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πατρινός Βλάσης Κόνδης, φτάνοντας το παιχνίδι μέχρι το τέλος του επεισοδίου, κερδίζοντας έτσι το ποσό των 600 ευρώ.

Ο Βλάσης, ξεχωρίζοντας από την πρώτη στιγμή στο πλατό με το χαμόγελο του και την καλή του ψυχολογία κέρδισε τον αντίπαλο του στον τελευταίο γύρο, αποδεικνύοντας πως η πόλη μας βγάζει ταλέντα σε όλους τους τομείς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ.