Δεν έχει πάντα σημασία που επιλέγει να δημιουργήσει ένας καλλιτέχνης...

Σημασία έχει η επίδραση στον περιβάλλον του και ακόμα περισσότερο στους ανθρώπους.

Στην περίπτωση του graffiti αυτό είναι κάτι εύκολο αφού τα χρώματα, οι γραμμές και στις περισσότερες φορές ο τοίχος που θα χρησιμοποιηθεί θα ερεθίσει το μάτι των περαστικών που έχουν μάθει να περπατούν στην φύση ή ανάμεσα σε γκρίζες πολυκατοικίες και δρόμους.

Ο παραλήπτης της τέχνης που παρουσιάζεται στους δρόμους, εισπράττει ξεχωριστά μηνύματα από τον διπλανό του ανάλογα με τα βιώματα και τις επιθυμίες του.

Στο συγκεκριμένο τροχόσπιτο αυτό που είδαμε εμείς είναι ένα ταξίδι με αφετηρία την Πάτρα. Πρόκειται άλλωστε για ένα τροχοκινούμενο όχημα που μέχρι σήμερα ήταν αφημένο στην άκρη του και δεν φιλοξενούσε κανέναν ταξιδιώτη.

Ο Taish ανέλαβε να δώσει "ζωή" σε αυτό το mini τροχόσπιτο που βρίσκεται στην Βούντενη. Του έδωσε χρώμα και "προσωπικότητα".

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του graffiti artist για τα πρόσωπα. Με τις εικαστικές του παρεμβάσεις έχει ομορφύνει αρκετά από τα αδιάφορα σημεία της πόλης μας και συνεχίζει...

Κάνει ότι τον εμπνέει σε όποιο σημείο της Πάτρας τον εμπνέει. Δείτε το video το οποίο ανέβασαν στα social media και δείχνει μέρος της μεταμόρφωσης του οχήματος.

Όπως ανέφερε: "Το ανεβάσαμε αντί για τις τυπικές φωτογραφίες μιας οποιασδήποτε έμπνευση της στιγμής.Για πλάκα θα έλεγα..."