Το αγαπημένο στέκι της Πάτρας, ο Συνδετήρας, επέστρεψε δυναμικά και αυτή την χρονιά με ένα μοναδικό πάρτυ που τα είχε στην κυριολεξία όλα.

Κέφι, χαμόγελα, ζωντάνια σε ένα χώρο που αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά, ένα υπέροχο μωσαϊκό με λίγα λόγια, που απογειώθηκε από τις μουσικές επιλογές των Μίμη Πλέσσα, Τίμωνα Καρδάμα και Στράτου Μαρούδα.

Η νεολαία της πόλης και όχι μόνο το τίμησε δεόντως ενώ τα υπέροχα drinks όπως και δροσιστικά coctails έδωσαν άλλη πνοή στη βραδιά, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.


Και αυτό φυσικά φανταστείτε πως ήταν μόνο η αρχή γιατί ο Συνδετήρας υπόσχεται μια εντυπωσιακή συνέχεια που περιλαμβάνει πλήθος από event, τα καθιερωμένα dj set, τα back to back πάρτυ, τις προβολές, τα live και τα θεματικά διήμερα.

Μια πρώτη γεύση του μοναδικού opening της Παρασκευής μπορούμε να πάρουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν...