ΓΙΑΦΚΑ presents:We"ll stay alive II Prins Obi & The Dream Warriors
Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 3€
Opening Act: Just Cause

Οι Prins Obi & The Dream Warriors είναι μια freak rock μπάντα με pop ευαισθησίες. Στις 15 Οκτωβρίου, στη Γιάφκα, θα παίξουν ένα μεγάλο μέρος του 'The Age of Tourlou' (δεύτερο solo album του Prins Obi) και ό,τι άλλο (καλό) προκύψει. Η τωρινή version των Dream Warrιοrs περιλαμβάνει τους: Sérgios Voúdris (The Voyage Limpid Sound), Pantelis Karasevdas (Chickn, A Victim Of Society), Konstandinos Aliferis (Baby Guru) & Kwstas Red Hood (The Voyage Limpid Sound, Devamp Javu).

Bio
Prins Obi είναι το moniker του Γεώργιου Δημάκη, μουσικού, φαρμακοποιού και μέλους των Baby Guru. Με τους τελευταίους έχει κυκλοφορήσει 4 επίσημα LPs (“Baby Guru”, “Pieces”, “Marginalia” και “IV”), ένα mini-album (“Sunshine Special”) και 5 ψηφιακά EPs και έχει εμφανιστεί ζωντανά σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική (Eurosonic, CMJ Music Marathon, Europavox κ.α.).
Έχει κάνει την παραγωγή στο ντεμπούτο album του KU, “Feathers” και συνυπογράφει την παραγωγή του αμέσως επόμενου album του (“Ganja”), ενώ μαζί έχουν ηχογραφήσει το αυτοσχεδιαστιακό “And Tomorrow Again”, υπό το όνομα XΛΟΗ. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως guest στο σόλο album του King Elephant, στο “Sudden Death» του Blend aka Mishkin, καθώς και στο ομώνυμο LP των No Man’s Land, διατελώντας και μέλος τους για μια περίοδο. Τέλος, υπήρξε μέλος των Duke Abduction, οι οποίοι κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους “The Curious World of Duke Abduction” το 2010.
Τον Δεκέμβριο του 2013 έδωσε για δωρεάν download το ψηφιακό EP του, “Love Songs for Instant Success”, ενώ το Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε από την Inner Ear το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο “Notions”.
Το δεύτερο album του, “The Age of Tourlou”, κυκλοφόρησε την Record Store Day 2017 και θα παιχτεί live με την βοήθεια των Dream Warriors.

ΓΙΑΦΚΑ presents:We"ll stay alive II Prins Obi & The Dream Warriors
Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 3€
Opening Act: Just Cause