Δεν είναι λίγα τα περίεργα περιστατικά που έχουν παρακολουθήσει ζωντανά οι τηλεθεατές, σε κάποια προγράμματα που δεν πήγαν όπως θα ήθελαν οι συντελεστές τους, είτε ακόμη και οι προσκεκλημένοι τους. Όμως, αυτό που συνέβη στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «News Breakfast» του καναλιού «ABC» στην Αυστραλία, δεν είναι κάτι που συναντάς εύκολα.

Καλεσμένος σε αυτήν ήταν ο 26χρονος επιθετικός της Melbourne Victory, Μιτς Όστιν, ο οποίος προφανώς δεν είναι συνηθισμένος στα φώτα της δημοσιότητας. Την ώρα που η δημοσιογράφος Τζόρτζι Τάνι του έκανε ερώτηση για το πώς περιμένει η ομάδα του να αντιδράσει μετά την απώλεια του τίτλου την προηγούμενη σεζόν, ο ποδοσφαιριστής «κόλλησε» για τα καλά!

«Ναι, προφανώς θα πρέπει να... συγγνώμη, πρέπει να φύγω», ήταν όλα όσα πρόλαβε να πει, πριν αρχίσει να μουρμουράει κάτι περί ανάγκης του για τουαλέτα. Μια κίνηση που μαρτυρά φανερά μια κρίση πανικού του Όστιν, την οποία δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.

Η δημοσιογράφος, παρά το αρχικό της σοκ, έκανε άμεσα «πάσα» στους παρουσιαστές της εκπομπής, αλλά ο 26χρονος, στον πανικό του επάνω, δεν κατάλαβε ότι πέρασε μπροστά από την κάμερα του διπλανού στούντιο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:


2017 Mitch Austin TV Attack