Κριός 

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού μπορεί να πέσουν όλα επάνω σου! Φαίνεται μάλιστα να σε περιμένει πολύ δουλειά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, οπότε φύλαξε τις δυνάμεις σου και μην σπαταλιέσαι για υποθέσεις άλλων, που έτσι κι αλλιώς θα σε... εκνευρίσουν! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου παραπέμπει σε σχετικά σοβαρά τεχνικά προβλήματα, που θα σε καθυστερήσουν αλλά και σε μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.
Ερωτικά
Ο ενθουσιασμός σου είναι δεδομένος αλλά δεν τον συμμερίζονται και οι άλλοι. Έτσι λοιπόν μπορεί να χάσεις την μέρα σου με μια ερωτική διεκδίκηση, που είναι περισσότερο ένα «καπρίτσιο» της στιγμής και δεν αντιπροσωπεύει βαθιά συναισθήματα.

Ταύρος 

Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να ευχαριστήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ωστόσο η υποδοχή των ενεργειών σου δεν θα είναι η επιθυμητή. Κράτα λοιπόν «πισινή» και κυρίως μην... καταξοδευτείς για να ικανοποιήσεις ένα «καπρίτσιο». Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σήμερα η τύχη σου δεν είναι και στα καλύτερά της κι αν ρισκάρεις ή επενδύσεις τα χρήματά σου, τότε θα χάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να «αποσυρθείς» για λίγο, δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες.
Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που θέλεις αλλά σημασία έχει το τι... μπορεί να έχεις! Κάποιο εμπόδιο δεν σου επιτρέπει να βρεθείς δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς και μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα, αφού και να τον συναντήσεις πάλι... χάλια θα πάνε τα πράγματα!

Δίδυμοι 

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο αναμοχλεύει προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις, καλώντας σε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να γίνουν κι εκείνα που... γίνονται! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να «βγει» το πλάνο σου, αλλά αν δεις ότι δεν σου «βγαίνει», κάνε στην άκρη και μην επιμείνεις. Επειδή μάλιστα η Σελήνη στον Κριό σου δίνει τα περιθώρια να γνωρίσεις κόσμο και να διασκεδάσεις με καλή παρέα, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου, αφήνοντας τα δύσκολα για αργότερα.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα συνηγορούν σε μια κρίση ή ρήξη που μετά από αυτήν τίποτε πια δεν θα είναι ίδιο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, αυτό που σε συμφέρει είναι να κινηθείς ως «ελεύθερος σκοπευτής», χωρίς να αναλάβεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση.

Καρκίνος 

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αυξάνει τις πιθανότητες μιας διάκρισης, όχι όμως εύκολα, αλλά ύστερα από μια αντιπαράθεση με άτομα που έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να κληθείς να συμβιβάσεις κάποιες έντονες διαφορές στο κοινωνικό περιβάλλον σου κι ίσως αυτή είναι η καλύτερη λύση, αφού δείχνει δύσκολο να τα βρουν από μόνοι τους. Επί προσωπικού όμως, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου, αφού το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο αυξάνει τις πιθανότητες ενός ατυχήματος, που θα σε καθηλώσει.
Ερωτικά
Ούτε τα «παιχνίδια», ούτε οι ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σου λείψουν, για την ώρα όμως είναι δύσκολο να προκύψει κάτι περισσότερο. Κράτησε λοιπόν τις επαφές σου, αφήνοντας τις υποσχέσεις να... αιωρούνται και δώσε προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να γίνουν!

Λέων 

Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο σε θέλει πιο αποφασιστικό στις οικονομικές υποθέσεις σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία είτε για να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν διεκδικήσεις. Φαίνεται, ωστόσο, να δημιουργείται πρόβλημα από μια εμπλοκή με ένα «δικό σου» πρόσωπο και συγχέοντας τα προσωπικά με τα συμφέροντά σου, μπορεί τελικά να χάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό τονίζει τις πνευματικές αναζητήσεις σου και σε κάνει πιο επικοινωνιακό, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια εξέλιξη μπορεί να σου πέσει κάπως βαριά, δίνοντάς σου το έναυσμα για να «ανακρούσεις πρύμναν» και να θέσεις τα όριά σου. Αν πάλι αναζητάς μια νέα σχέση, για την ώρα απευθύνσου στις... μεγάλες διαφορές ηλικίας!

Παρθένος 

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να δράσεις «εδώ και τώρα», κάποιοι όμως φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη, προβάλλοντας αντιρρήσεις και εμπόδια. Κι αν θέλεις πραγματικά να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει πρώτα να χαράξεις την στρατηγική σου, αποφεύγοντας κυρίως ένα πολύ κακό timing. Ακόμη αν νιώσεις άδειος/α από ενέργεια, ξεκουράσου πριν πάθεις κάποια ζημιά. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, με τον ισολογισμό σου να «τραμπαλίζεται», καταλήγοντας ωστόσο στα... ίδια!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου σε καθιστούν πόλο έλξης για κάθε... πικραμένο/η και βέβαια οι προδιαγραφές μιας σχέσης που «πλέει» στην ανισοτιμία ή ξεκινά με πρόβλημα, δεν είναι και οι καλύτερες. Κάνε λοιπόν την καρδιά σου πέτρα και περίμενε καλύτερες μέρες! 

Ζυγός 

Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σου «φορτώνει» επιπλέον ευθύνες, αλλά αν δεν κινηθείς με μέτρο και προσπαθήσεις να τα τελειώσεις ή να τα τακτοποιήσεις όλα σήμερα, αγνοώντας τους περιορισμούς που σου μπαίνουν, είτε θα «σκοντάψεις», είτε απειλείσαι άμεσα με... υπερκόπωση! Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτε όμως από όλα αυτά που θα συμβούν δεν θα έχει έναν μόνιμο χαρακτήρα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε η Σελήνη απέναντί σου θα «σπάσει» τη μοναξιά σου με μια -τουλάχιστον- ενδιαφέρουσα γνωριμία, κι από εκεί και ύστερα... βλέπεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να προκύψουν αψιμαχίες και καυγάδες, χωρίς ωστόσο σοβαρή συνέχεια.

Σκορπιός 

Γενικά
Ίσως να στενοχωρηθείς ή να θυμώσεις από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης, που είτε από εγωισμό είτε από ξεροκεφαλιά, θέλει σώνει και καλά να γίνουν όλα όπως επιθυμεί. Ίσως πάλι να προκύψει μια «γερή» διαφωνία σε ένα οικονομικό ζήτημα. Από πλευράς σου πάντως καλό είναι να αναζητήσεις μια συμβιβαστική λύση, ενώ αν σου ζητηθεί να βοηθήσεις κάποιον/α, κάντο με μέτρο, επισημαίνοντας και τις δικές του/της ευθύνες ή υποχρεώσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Ένας φίλος ή μια φίλη εξακολουθεί να μπλέκεται στα προσωπικά σου ή σου ζητά να κάνεις πράγματα που αντιβαίνουν στις αρχές σου. Εδώ είναι όμως που μπορεί να ισχύσει η γνωστή παροιμία με τα... πίτουρα και τις κότες, γι’ αυτό κράτα τις αποστάσεις σου!

Τοξότης 

Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο σε θέλει μαχητή/α, ώστε να δώσεις άμεσες λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα, πρόσεξε όμως μήπως οι κινήσεις σου είναι σπασμωδικές ή αυθαίρετες, δημιουργώντας τελικά μεγαλύτερο πρόβλημα. Το πιο σωστό θα ήταν να διαπραγματευτείς με τον εκάστοτε αρμόδιο, τηρώντας μεν τους τύπους, αλλά και εμμένοντας στα δίκαια αιτήματά σου. Κατά τα άλλα, με την Σελήνη στον Κριό θα βρεις σίγουρα χρόνο για να διασκεδάσεις ή να «παίξεις» με πρόσωπα και καταστάσεις, βγάζοντας τον πιο «σπιρτόζο» εαυτό σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να σε «προξενέψει» με ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν πολλά... χρόνια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοίμασε τον εαυτό σου για μια κρίση, που θα αλλάξει πολλά στην προσωπική σου ζωή..

Αιγόκερως 

Γενικά
Συζητήσεις και αναζητήσεις θα μπορούσαν να διευρύνουν τους ορίζοντές σου, αν κατάφερνες να δεις και την άλλη πλευρά ενός ζητήματος! Το πιθανότερο όμως είναι να συμφωνήσεις ότι διαφωνείς, χωρίς να προκύψει κάποια σύνθεση. Επιπλέον, αν ο Άρης στην Παρθένο σε εξωθήσει ή σε μπλέξει σε μια διαμάχη με νομικές προεκτάσεις, εξάντλησε πρώτα κάθε περιθώριο συμβιβασμού. Επιπλέον, πρόσεξε περισσότερο κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό προδιαθέτει σε αλλαγές στον χώρο σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σου ανοίγει «πόρτες» αλλά εσύ έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου σε «πιο σοβαρά» ζητήματα, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Και μόνον όταν θα έχεις πετύχεις τον στόχο σου, μπορεί να ανταλλάξεις και μια ματιά... παραπάνω!

Υδροχόος 

Γενικά
Με τον Άρη στον φυσικό 8ο «οίκο» σου, μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια άμεση κίνηση που θα «αλλάξει το τοπίο» στα οικονομικά σου, το πιθανότερο όμως είναι να μην σου «βγει», σε αυτήν την φάση. Κι αυτό γιατί ο Κρόνος θα σπείρει στο διάβα σου ένα πλήθος τυπικών προϋποθέσεων που θέλουν χρόνο και κόπο για να εκπληρωθούν. Μην απογοητεύεσαι όμως, και μπες στη διαδικασία, για την... επόμενη φορά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια απροσδόκητη συνάντηση με ακόμη πιο... απρόβλεπτη συνέχεια, ωστόσο όλα φαίνονται να εξαντλούνται σε επίπεδο απολαύσεων αφού οι προδιαγραφές για μια «φυσιολογική» σχέση είναι σχεδόν ανύπαρκτες!

Ιχθύες 

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σου παρέχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξασκήσεις τα διοικητικά σου καθήκοντα, δείχνοντας σε όλους ποιος είναι -ή ποιος θα... έπρεπε να είναι- το αφεντικό! Κι όχι πως θα είναι εύκολο αλλά τελικά το θέμα δεν είναι τόσο αν θα πετύχεις άμεσα στο έργο σου αλλά το πώς μπορείς να καρπωθείς αυτά που πραγματικά σου αξίζουν, σε βάθος χρόνου, «κόβοντας την όρεξη» σε όσους/ες σε υποτιμούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό παραπέμπει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα» και ποικίλες αγοραπωλησίες.
Ερωτικά
Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις «κόβουν» χρόνο από την προσωπική σου ζωή, κάτι που δεν σου αρέσει. Σκέψου όμως ότι ακόμη κι αν είχες όλο το χρόνο στην διάθεσή σου, θα προέκυπταν άλλου είδους εμπόδια και στενοχώριες, οπότε είναι καλύτερα να «καθίσεις στα αβγά σου»!