Τους καλύτερους οιωνούς άφησε η ομάδα της Παναχαϊκής στο φιλικό που έδωσε στο γήπεδο της Αγυιάς με την ΑΕΚ, απόψε.

Οι «κοκκινόμαυροι» παίκτες κόντρα σε μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκα, έδειξαν πάθος, αγωνιστικότητα και χαρακτήρα, ενθουσιάζοντας τους 4.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το φιλικό.

Η Παναχαϊκή ήρθε 2-3 σε ένα παιχνίδι αρκετά καλό με πολλές φάσεις και πέντε τέρματα. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που με τον Ελευθεριάδη άνοιξε το σκορ στο 26’, χάνοντας όμως αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με τον Μασσούρα, στο 55’ τον Μαστραντωνάκη στο 57’ και τον Αποστολόπουλο στο 60’.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει η Παναχαϊκή, το πέτυχε η ΑΕΚ που στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της. Έτσι, στο 64’ ο Γκάλο έκανε το 1-1 για την ΑΕΚ, ενώ στο 74’ ο Κλωναρίδης πέτυχε το 1-2.

Η Παναχαϊκή, όμως, βρήκε τον τρόπο να απαντήσει, κάνοντας το 2-2 με τον Κυνηγόπουλο στο 84’. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού στο  87’ μετά από πάσα ασίστ του Αραούχο στον Κλωναρίδη, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε με τους Βρονταρά,  Πολίμο, Μπουτζίκο,  Μακρυδημήτρη,  Μπιτσάκος Γκίνο, Μουστακόπουλο, Φωτάκη, Ελευθεριάδη, Στεργίδη, Μωραΐτη. Αγωνίστηκαν επίσης  για την Πατρινή ομάδα οι Χαλκιάς, Αγουρίδης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Μπουτιβάς, Σωτηράκος και Φουρλάνος.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τους Τσιντώτα, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Γιανούτσο, Σιμόε, Αϊντάρεβιτς, Βλαχομήτρο, Πατίτο, Κλωναρίδης, Αραούχο. Αγωνίστηκαν επίσης οι Ντούνης, Μπακάκης, Βινίσιους, Μπάμπης, Λιβάγια, Τσιβελεκίδης.