Ακόμα μία τρομερή παραγωγή της Euroleague, λίγο πριν από το ξεκίνημα της νέας σεζόν! Αυτή τη φορά οι παίκτες δεν προσπάθησαν να... κλέψουν το τρόπαιο, όπως πέρυσι, αλλά έγιναν τραγουδιστές και πήραν μέρος σε ένα ξεχωριστό πάρτι.

Για την ακρίβεια, οι σταρ των ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι σε ένα πάρτι με πολλά μοντέλα και... ράπαραν! Φυσικά, οι εκπρόσωποι των ελληνικών ομάδων κλέβουν την παράσταση.

Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Σπανούλης είναι ντυμένος βασιλιάς και δηλώνει πως: «Εδώ είναι ο βασιλιάς σας», ενώ ο Κρις Σίνγκλετον «κλείνει» το βίντεο με μια κραυγή ύστερα από ένα κάρφωμα, που... χαλάει το πάρτι. Μάλιστα, ο Λούκα Ντόντσιτς «απαντάει» στον «Kill Bill» αποκαλώντας τον παππού!

Στο βίντεο της Euroleague πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων και οι Μπράιαντ Ντάνστον, Τζίτζι Ντατόμε, Τζέισον Γκρέιντζερ, Άνταμ Χάνγκα και Σέρχι Ροντρίγκεθ!

Δείτε το απίστευτο βίντεο της Euroleague με τον «βασιλιά» Σπανούλη και τον Σίνγκλετον που... χαλάει το πάρτι με το κάρφωμά του: