Είναι φορές τις οποίες χρησιμοποιούμε την φράση "θα τα βρείτε όλα", με μια κάποια υπερβολή...

Είναι όμως και στιγμές που θα θέλαμε να εμπλουτίσουμε λιγάκι ακόμα την όποια υπερβολή μας αφού οι υπηρεσίες και οι παροχές δεν οριοθετούνται σε μια και μόνο πρόταση!

Αυτή η εισαγωγή ήταν απαραίτητη για να πούμε πως στο γυμναστήριο Fitness Μall στο κέντρο της Πάτρας θα βρει κανείς οτιδήποτε χρειαστεί για μια ριζική ανανέωση ψυχή τε και σώματι.

Φυσικά και έχουμε κάτι καινούργιο να προτείνουμε πέρα από τα ομαδικά προγράμματα και τις εξελίξεις στον χώρο του fitness.

Η ειδικός βελονισμού, πτυχιούχος ακαδημίας παραδοσιακής κινέζικης Ιατρικής, μεταεκπαιδευθείς στο Tianjin University of TCM στην Κίνα Αναστασία Κοτορομπάϊ ξεκίνησε πολύ δυναμικά την συνεργασία της, με το Fitness Mall και αυτό σημαίνει πως έχουμε την δυνατότητα πλέον εκτός από το σώμα μας και την συνολική εικόνα του εαυτού μας να φροντίζουμε την ψυχή και το πνεύμα μας!

Όπως ανέφερε η Αναστασία στην συνομιλία που είχαμε, "Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Οφείλουμε να εξετάζουμε την κάθε προσωπικότητα διαφορετικά ούτως ώστε να παραμβαίνουμε για την καλύτερη δυνατή φυσική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος και την ψυχολογική και κοινωνική του υγεία"!


Από την Κίνα στο κέντρο της Πάτρας

Με σπουδές στο εξωτερικό (Κίνα) η ειδικός του Fitness Mall ασχολείται πέραν την κλασικής αισθητικής, με την θεραπεία, πρόληψη και βελτίωση της υγείας του πνεύματος μέσα από εναλλακτικές θεραπείες!

Με λίγα λόγια η πρώτη σας επίσκεψη, θα είναι μια γνωριμία με τις υπηρεσίες καθαρισμού, ενυδάτωσης ή και σύσφιξης προσώπου στην οποία θα μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να μοιάζετε και κυρίως να νιώθετε νεώτερη/ος.

Άλλωστε το σημαντικό κομμάτι στις εναλλακτικές θεραπείες είναι το "feeling" που νιώθει ο καθένας ξεχωριστά.

-Τι θα λέγατε για παράδειγμα αν με ένα φυσικό λίφτινγκ προσώπου (μόνο με δάκτυλα) ηρεμούσατε τον εσωτερικό σας κόσμο με αποτέλεσμα το ολικό λίφτινγκ του εαυτού σας;

-Το μασάζ σώματος από την άλλη στο οποίο θα βρείτε πολλές επιλογές, είναι αυτό που θα σας ξεμπλοκάρει από κάθε ουσιαστικό πρόβλημα αλλά και σφίξιμο που δημιουργείται για διάφορους λόγους.

-Ο βελονισμός (είτε προσώπου είτε σώματος) είναι μια τεχνική που ίσως θα πρέπει να δοκιμάσουμε όλοι μια φορά και αυτό γιατί εκτός του ότι έχουν βασιστεί πάνω στην εφαρμογή του χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο "λύνει προβλήματα" που μπορεί να θεωρούσατε δύσκολα ή και αδύνατον να λυθούν.


Από τον χώρο του fitness Mall

Από τον χώρο του fitness Mall

Η Αναστασία δουλεύει ξεχωριστά τον καθέναν από εμάς! Άλλωστε κανείς μας δεν είναι ίδιος ούτε αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα...

Τα κοινά είναι το άγχος και το στρες τα ειδικά όμως όπως οι πονοκεφάλοι ή και οι αϋπνίες χρειάζονται συζήτηση και "τεχνική".

Αυτό είναι το ξεχωριστό που προσφέρει το Fitness Mall και που μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει...

Το σίγουρο είναι πως θα μείνετε ευχαριστημένοι μετά από αυτό το δώρο στον εαυτό σας!

Κλείστε ραντεβού στο γυμναστήριο και συνδυάστε την προπόνηση και ευεξία του σώματος με την ολοκληρωτική αναγέννηση της ψυχής σας!

Θα βγείτε "καινούργιοι" άνθρωποι!


Θα το βρείτε

στην Κανακάρη 104 & Αγίου Νικολάου.

Τηλ. επικοινωνίας: 2610 221218

Fitness mall on facebook:https://www.facebook.com/fitnessmall2016/?fref=ts