Ο Κώστας Κόκλας περιέγραψε στη Φαίη Σκορδά πως διαμορφώθηκε η ιδιαίτερη σχέση που έχει με τις γυναίκες από τα παιδικά του χρόνια. Σε μια επική εξομολόγηση, ο ηθοποιός αιφνιδίασε την παρουσιάστρια κάνοντάς της μια ερώτηση που δεν περίμενε κανείς.

«Η μητέρα μου ήταν μοδίστρα. Όλες οι κοπέλες της πόλης που έραβαν τα καινούρια τους φορέματα ερχόντουσαν στο σπίτι. Ήταν ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες που ξεφύλλιζαν περιοδικά κι έχω όλη αυτήν την ανάμνηση από τα φορέματα, τους κορσέδες που φορούσαν… Εγώ ήμουν 6 χρονών παιδάκι. Με αγαπούσαν και πάρα πολύ όλες.

Όταν άρχισα να μεγαλώνω άνοιξε μαγαζί που πουλούσε εσώρουχα δίπλα. Με κυνηγούσε κι εκεί η μοίρα μου. Ερχόντουσαν όλες οι Ζακυνθινές και δοκίμαζαν τα εσώρουχά τους. Το δοκιμαστήριο επικοινωνούσε με το μαγαζί της μητέρας μου. Όλη η γειτονιά είχε γνώμη για τα εσώρουχα που θα φορούσαν τα κορίτσια.

Τι όμορφα χρόνια είναι αυτά τα παιδικά! Μακάρι να τα ξαναζούσα!», είπε ο Κώστας Κόκλας και μετά έπεσε η ερώτηση: «Πες μου για σένα τώρα… Με ποιον έπαιζες τον γιατρό»;

Η Φαίη Σκορδά γέλασε, αλλά απάντησε αποστομωτικά: «Με τον μπαμπά μου που είναι γιατρός»!


Κόκλας σε Σκορδά: "Με ποιον έπαιζες τον γιατρό";