Στην πρεμιέρα της εκπομπής "Στη φωλιά των κούκου", η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη, την πρώτη του μετά από καιρό. Ο Ντάνος, τρεις μήνες μετά τη νίκη του στο Survivor, μιλάει για όλα και ανατρέπει πολλά από όσα νομίζαμε γι’ αυτόν…

«Από τη στιγμή που ένας μη διάσημος κι εγώ που είμαι διάσημος, όπως λες, αν πέσουμε από εδώ κάτω δεν θα ζήσει κανένας, δεν έχουμε κάποια διαφορά.

Το μεγαλύτερο έπαθλο που κέρδισα είναι η αγάπη. Δεν είχα οικονομικά προβλήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που είναι στη δημοσιότητα επειδή έχει μπει σε ένα παιχνίδι πρέπει απαραίτητα να έχει οικονομικό πρόβλημα. Μου το έχουν προσάψει αυτό. Δόξα τω Θεώ, ήμουν καλά και πριν το παιχνίδι. Το έπαθλο δεν ήταν ο κύριος λόγος. Ο πρώτος λόγος ήταν να σταματήσω τη δουλειά που έκανα, γιατί ήθελα να κάνω κάτι καινούριο. Το καινούριο δεν το είχα προσδιορίσει, σκόπευα να το κάνω με τον αδερφό μου μέχρι το καλοκαίρι και συνέπεσε η πρόταση αυτή και την ακολούθησα.

Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω με τα 100.000 γιατί δεν τα έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου. Λογικά θα τα πάρω μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες.

Εκτιμώ πολύ τις όποιες προτάσεις είχα μέχρι στιγμής, αλλά θέλω να το κάνω με τον τρόπο τον δικό μου. Θέλω να δω όλον αυτόν τον κόσμο που με έχει καλέσει, αλλά παράλληλα θέλω να το κάνω με έναν τρόπο που έχω στο μυαλό μου, να μην το κάνω δουλειά.

Σήμερα που μιλάμε, αν εξαιρέσεις τον λογιστή μου που είχα από πριν, δεν έχω κανέναν άλλον συνεργάτη. Σίγουρα κουβεντιάζω με κάποιους ανθρώπους για την ανάλογη υποστήριξη στα social media.

Μέσα από δικές μου εμπειρίες που είχα με νοσοκομεία κλπ., ξέρω πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή. Το να σταθείς σε έναν άνθρωπο έστω και για 5 λεπτά δεν κοστίζει κάτι.

Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι πολύ καλή. Την εκτιμάω τη γυναίκα πια, περισσότερο εννοώ, όσο μεγαλώνω. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά είναι και λίγο τυχερά όλα αυτά. Με τρεις ανθρώπους έχω συμβιώσει στη ζωή μου. Στην πρώτη μου σχέση ήμουν και 21 ετών… Στις επόμενες δύο δεν προχώρησε γιατί καμιά φορά τα πράγματα δεν ταιριάζουν. Δεν σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο ήταν τόσο φάουλ.

Αυτόν τον καιρό είμαι ελεύθερος. Είναι πολύ κολακευτικό (σ.σ. που πολλές γυναίκες θέλουν να είναι στο πλευρό του) αλλά νομίζω ότι μία γυναίκα μου αντιστοιχεί και μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα να τη γνωρίσω, να κάνουμε μια οικογένεια όμορφη, να κάνουμε ωραία πράγματα.

Η μητέρα μου είναι πολύ δυναμική και γυναίκα παλαιάς κοπής. Προσπάθησα να την ξεκουράσω και να κάνω πράγματα για μένα. Δεν ήμουν ποτέ τόσο μαμάκιας. Μετά την ηλικία των 10 ετών είχα πατήσει στα πόδια μου. Στα 14, με το που πέθανε ο πατέρας μου, άρχισα να τη βοηθάω».